Lediga jobb: Affärsutvecklare till The Game Incubator

Business Developer_ren

Vi söker en quad-core affärsutvecklare till The Game Incubator med placering i Göteborg. Vi behöver dig som vill jobba med att hjälpa och coacha entreprenörer inom den växande och internationella dataspelsbranschen.

Vårt uppdrag är att söka brett efter blivande entreprenörer och genom en ständigt förbättrad process som stöd, hjälpa dem att verifiera spelidéer och bygga hållbara och växande företag. Du kommer att vara en del av ett framgångsrikt och engagerat team med affärsutvecklare i både Göteborg och Skövde som tillsammans jobbar för att våra startups ska kunna lyckas på en internationell och konkurrensutsatt marknad. Vår huvudverksamhet finns på Science Park Skövde. Sedan 2014 har vi även en filial på Lindholmen i Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärsutvecklare träffar du dagligen utvecklare som vill förverkliga sina drömmar som egna företagare inom dataspelsbranschen. Med ett coachande förhållningssätt hjälper du dem att behålla fokus och jobba med rätt saker om det så är att verifiera spelets kommersiella potential eller förbereda bolaget för en investering. Vår process för att stödja startups består av både föreläsningar i större grupp och individuell rådgivning och coachning, kombinerat med operativt arbete tillsammans med teamet för att nå framgång där till exempel internationella aktiviteter och resor ingår. Tillsammans med dina kollegor blir din roll att hålla processen uppdaterad med rätt innehåll och modeller för att på ett pedagogiskt sätt accelerera entreprenörernas kunskap och kompetens att lyckas med sin startup. Och är det så att du gillar att spela dataspel så har du hamnat rätt, för det blir många tillfällen att testa spel, både sådana som är under produktion och som redan lanserats.

Om dig

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från spelindustrin där du haft en roll som producent/designer eller inom marknadsföring/sälj. Du har en högskoleexamen inom något av dessa fält eller motsvarande kompetens från tidigare positioner och erfarenheter. Har du drivit en startup är det meriterande, men inte ett krav. Som person är du självständig, driven, empatisk och har en mycket god förmåga att bygga relationer. Ditt arbetssätt är resultatorienterat, strukturerat och inkluderande. Du har god kännedom om branschen i stort och ett internationellt nätverk som är aktuellt. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift och din engelska är nästintill perfekt.

Fakta om tjänsten

Anställningstyp: Tillsvidare, heltid

Ansökningstid: Till och med 31 januari 2020

Tillträde: Snarast, intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka ditt CV och ansökan till rekrytering@scienceparkskovde.se

Frågor

Läs mer på scienceparkskovde.se eller kontakta någon av nedanstående:

Jimmy Öman
Senior Business Developer/Site Manager, The Game Incubator, Göteborg
0705-87 86 93
jimmy.oman@scienceparkskovde.se

Kenneth Johansson
Vice President Business Development & Startup
kenneth.johansson@scienceparkskovde.se

Magnus Ling
Project Manager, Sweden Game Arena
0709-64 46 54
magnus.ling@scienceparkskovde.se

Taggar

Publicerad: