Bli associerad medlem

Science Park Skövde är en samlad plats för ny kunskap, nya möten, samverkan och innovation. Du kan använda vår miljö för din tillväxt.

I Science Park Skövde finns en unik mix av företagare, studenter, forskare och finansiärer. Det skapar en plats där talangfulla entreprenörer kan lära nytt, skapa nya produkter och bidra till gynnsamma affärsrelationer.

I parken jobbar drygt 800 personer i företag, organisationer och inom högskolans forskningscentrum. Företagen har fokus på produkter och tjänster inom informationsteknik och digitalisering, exempelvis mjukvara, simulering, dataspel, hårdvara och applikationer.

Delar av Science Park Skövde är utformad för att skapa lättillgängliga mötesplatser där människor kan träffas för att utbyta idéer och erfarenheter. Parkens strategiska läge, fem minuter från Resecentrum, innebär att den enkelt kan nås från såväl Göteborg och Stockholm som Lidköping och Jönköping.

Långt ifrån alla företagare och entreprenörer som vistas i Science Park Skövde jobbar i företag här. Som representant för it- och teknikföretag finns det stora möjligheter för dig att dra nytta av och bidra till nätverk, aktiviteter, kompetensutveckling, kunskapsöverföring och finansieringsmöjligheter i det vi kallar associerade miljöer. De finns i närheten av parken, men även på andra orter i Skaraborg och Västra Götaland.

Är du intresserad?

Hör av dig till Gustaf Wikblom om du vill veta mer.