Inställt vårstäd i Parken!

Parkstäd inställt

Vi har valt att ställa in, eller rättare sagt skjuta fram, vårstädningen till en höststädning. Det beror dels på att väldigt många medarbetare arbetar på annan plats, och dels att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att inte samla många människor på samma plats. Vi gör ett nytt försök till hösten och hoppas att livet återgått till ett mer normalt läge då.

Har du förrådet fullt av tangentbord och städskrubben fylld med wellpapp? Du är inte ensam. På begäran från företag i Science Park Skövde har vi med hjälp av XR Miljöhantering bokat in en heldag i städets tecken.

Under denna dag har vi en container för blandat avfall och en för elektronik på plats. Poolbilar och släp är bokade för att ni som sitter i parken ska få möjlighet att bli av med det ni önskar. Vi kommer att hålla till mellan Växthuset och Pergolan. Co-working space blir loppislokal där det ges möjlighet att sälja sånt som fortfarande fungerar, men som ni inte längre har nytta av. Caféet i Växthuset står redo med något gott till både lunch och fika.

Mer information kommer under våren!

XR Miljöhantering

I samarbete med XR Miljöhantering

Arrangör: Science Park Skövde AB och XR Miljöhantering

Plats: Mellan Pergolan och Växthuset

Datum och tid: