Inspirationsföreläsning om hållbarhet

Fyra_nyanser_hallbarhet.jpg

Under 2022 kommer vi att bjuda in till en serie föreläsningar som vi valt att kalla "Fyra nyanser av hållbarhet". Den 13 december startar vi med en inspirationsföreläsning med Malin Thorsén från Bright Planet. Hon kommer att ge oss bakgrund och fakta till varför alla företag behöver arbeta med hållbarhet.

Bygg ditt företag med hållbarhetskoll

För vissa är det en hjärtefråga, för andra ett strategiskt val. Oavsett vilket, så är hållbarhetskoll viktigt för dig som är företagare och entreprenör eftersom det hjälper dig att bygga en bra affär och verksamhet redan från början. Det kommer göra det enklare och billigare att få eventuell finansiering och det gör dig bättre rustad för att möta framtida politiska och legala krav.

Men varför är det viktigt? Och vad innebär det i praktiken? Detta seminarium och workshop hjälper dig att reda ut begreppen och ger tillfälle att testa dem på din verksamhet. Du kan delta fysiskt eller digitalt.

Det här får du lära dig under förmiddagen:

  • Introduktion till hållbarhetsbegreppet och dess tre aspekter.
  • Varför det är viktigt att integrera hållbarhet i utvecklingen av ett företag?
  • Viktiga aspekter att ha i åtanke som spel- eller techbolag.
  • Trender och politiska initiativ som påverkar: Värderingar, Paris-avtalet, Agenda 2030 och EU:s gröna giv.

Om föreläsaren

Malin_Thorsen_375x450.jpg

Malin Thorsén äger och driver företaget Bright Planet AB sedan 2016. Hon är konsult, utbildare och inspiratör med gott renommé när det gäller att göra hållbarhetsfrågan greppbar och affärsnära. Hittills har hon hjälpt ett 90-tal olika företag och verksamheter med både strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete som stärkt deras affärer.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: ASSAR och Online

Datum och tid:

Anmälan