Optimera din användning av Google Analytics

Rodrik_10dec.jpg

Vid detta utbildningstillfälle får du insikter och take aways i hur du kan använda världens mest använda kostnadsfria analysverktyg för webben - Google Analytics. Använd kraften i din data och analysera din hemsida eller webbshop för att ge dig underlag för smarta affärsval, oavsett storlek på din business.

Om föreläsaren

Roderick Hristov är VD på The Farm Interactive och har en bakgrund som Conversion Manager inom Travel Retail-branschen mot flygbolagskunder. Med ansvar för konverteringen från flertalet webbshoppar i Europa har han samlat på sig värdefulla insikter gällande Google Analytics och konverteringsoptimering.

Syftet med våra lunchföreläsningar

Verksamheten i Science Park Skövde bygger på många människors kunskap och kompetens. Våra lunchföreläsningar har som syfte att tillgängliggöra denna kunskap, men också att engagera företag och individer utanför parken för att både dela med sig av kunskap och lära nytt.

Vi vill alltid ha nyttan för åhöraren i fokus, vilket innebär att föreläsaren ska utgå från nyttan för publiken snarare än försäljning av sina egna produkter och tjänster.

Vår grundtanke är Pay it forward, därför ställer vi krav på föreläsarna och deras material, allt för att säkerställa att du får ut mesta möjliga nytta av din lunchtimme.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Digitalt

Datum och tid: