Personlig effektivitet — att hinna mer med mindre stress

Eija Källi

Kan man hinna mer på en arbetsdag men ändå känna sig mindre stressad? Och spara tid dessutom? Under denna lunchföreläsning får du konkreta tips på hur du kan jobba mer effektivt.

Om lunchföreläsningen

Tempot är högt och du har en lång lista över saker du ska göra. Din kalender är fullbokad och du har en inkorg som sväller över. Arbetsdagen består av en mängd olika uppgifter - korta, långa, akuta och mindre akuta. Du försöker hinna med allt och när arbetsdagen är slut kommer tanken; "Vad gjorde jag för något idag?". När du jobbat med flera olika arbetsuppgifter på samma gång men inte avslutat så många känns det otillfredställande. Detta skapar ineffektivitet och stress.

Under denna lunchföreläsning får du konkreta tips och råd för hur du kan jobba mer effektivt, få saker ur händerna med bättre kvalitet, mer fokus och flera avslut. Du får verktyg för att bättre styra din tid och ha kontroll över allt som sker omkring dig. Därmed sänker du den arbetsrelaterade stressen vilket skapar välmående och arbetsglädje.

Om föreläsaren

Eija Källi är vd, utbildare och rådgivare på sitt egna företag Concresco AB. Under 25 år har hon utbildat tusentals personer inom det svenska näringslivet. Eija har medverkat i stora förändringsprocesser, såsom flytt till aktivitetsbaserade kontor och införande av mer flexibla arbetssätt. Hon har även lång erfarenhet av psykiatrisk vård och mental ohälsa. Eija brinner för att hjälpa människor genom enkla metoder som hon anpassar till varje individs behov.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. Anmälan senast den: 25 april, 2019

Vid förhinder krävs avanmälan, det görs tillevent@gsp.se

Mer information

För dig som vill äta lunch under föreläsningen så finns det mat att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen. Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mejl till event@gsp.se.

Arrangör: Science Park Skövde

Plats: Insikten i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid: