Välkommen in i Utvecklarforum

Nätverksforum_1200px.jpg

Syftet med Utvecklarforum är att samla alla som är intresserade av att prata mjukvaruutveckling, som vill lära känna nya ansikten, lära av varandra och dela kunskap. Forumets innehåll planeras av dess deltagare och kan därför variera från gång till gång.

Tanken är att forumet ska bygga på öppenhet och glädje. I detta nätverk deltar både anställda vid bolag i Science Park Skövde och andra som inte har sin hemvist i miljön. Den gemensamma nämnaren för alla deltagare önskar vi ska vara ett öppet sinne och intresse för mjukvaruutveckling.

Vi räknar med att träffarna tar en timma per gång, med start klockan 11.00. Lokalen är bokad även över lunch för den som vill värma sin låda eller hämta bricklunch och sedan fortsätta diskussionen fram till klockan 13.00.

Agendan kommer efter att den diskuterats fram vid november månads möte.

Utvecklarforum_ordmoln_1200px.jpg

I ordmolnet ovan finns de ord som togs fram vid uppstartsmötet av Utvecklarforum och som deltagarna tyckte ska genomsyra forumet. Deltagarna vid uppstarten har också formulerat vad forumet inte är:

Inte repriser
Inte tråkigt
Marketing
Säljforum
Marknadsföringstillfälle
Rädsla för att säga fel
Satt i sten
Tävlan mellan företag
Likadant varje gång
Tvingande deltagande
Marknadsföring av egna bolaget

Miljön Science Park Skövde bygger på många människors delaktighet och närvaro, därför främjar vi gärna olika former av nätverk. Har du förslag på ett annat funktionsnätverk? Hör av dig till event@scienceparkskovde.se

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Spegeln i Portalen, Science Park Skövde

Datum och tid: