Konferens- och mötesrum

Vi har jobbat målmedvetet för att skapa miljöer och verktyg för inspirerande möten. Vi anpassar lokalerna efter dina behov, oavsett om det är ett tvåtimmarsmöte, en halvdag eller en konferens som sträcker sig från lunch till lunch.

Business-Lounge_1000x874.jpg

Business Lounge

Detta är vårt senaste tillskott bland våra konferensrum. Business Lounge är den perfekta lokalen för dina digitala möten. Passar för 8-50 personer.

Gläntan

Gläntan

Som namnet antyder är Gläntan skapad utifrån en skogsmiljö med sittvänliga stubbar för eftertanke och reflektion. Passar för 2-10 personer.

Insikten

Insikten

Insikten är vår stora konferenslokal. Den är flexibel med många möbleringsmöjligheter och kan anpassas efter behov och önskemål till allt från workshops i små grupper till föreläsningar och bolagsstämmor. Passar för 25-140 personer.

Magnolian_1000x874.jpg

Magnolian

Detta är en konferenslokal med många möbleringsmöjligheter. Här kan du anordna konferenser för små till medelstora sällskap. Passar för 16-48 personer.

Panorama

Panorama

Panorama ligger på femte våningen i Portalen. Från den generösa takterrassen har du en vidunderlig utsikt i alla väderstreck. Panorama är perfekt för stora affärsbeslut, kundevent, styrelsemöten och andra möten där ni vill ha överblick, lugn och ro. Passar för 8-20 personer.

Spegeln

Spegeln

Spegeln erbjuder en annorlunda konferensmiljö och är en lokal utöver det vanliga med elektrisk eldstad och kristallkronor. Lokalen ger många möjligheter för det mindre till medelstora sällskapet. Passar för 8-32 personer.

Vänern & Vättern

Vänern & Vättern

Vänern & Vättern erbjuder stora möjligheter när du behöver vind i seglen för att styra skutan. Lokalen går att dela av med en vikvägg, för kreativa grupparbeten. Passar för 8-32 personer.

Ta ditt möte till nästa nivå!

Frågor?

Då är du välkommen att höra av dig till Ann-Christin så hjälper hon dig.