Co-working space

Co‑working space i Science Park Skövde är platsen där du hittar en skön miljö, trivsam stämning och gott kaffe, samtidigt som du har nästan obegränsade möjligheter att skapa dig nya nätverk, massor av spännande samtalsämnen och ny kunskap.

I vårt Co‑working space i Växthuset erbjuder vi dig en arbetsplats för dagen dit du kommer när du vill byta arbetsmiljö en stund eller när du känner att tvättmaskinen pockar alltför mycket på din uppmärksamhet. Kanske har du varit på konferens och vill spendera resten av dagen hos oss istället för att slösa tid på att ta dig tillbaka till kontoret? Eller så vill du som är student sitta i en ny miljö och skriva ditt examensarbete. Oavsett vad just din anledning är, har du en plats här hos oss.

Vårt motto är: Pay it forward

Kunskap som delas växer. Missa inte tillfället att prata med andra besökare, kanske sitter de på insikt, kunskap eller kontakter som du kan ha nytta av.

Är magen glad så är människan glad

I det angränsande caféet hittar du det du behöver för att ta dig igenom en arbetsdag med en jämn blodsockernivå: fika, mellanmål och lunch. Har du ingen att fika med? Fråga bordsgrannen!

Några regler att förhålla sig till:

  • Kaffe/te köper du i caféet (ta inte med eget).
  • Du äter din mat i caféet.
  • Husdjur är inte tillåtna i lokalen.
  • Du får inte ta med alkohol.
  • När arbetsdagen är slut ställer du i ordning möbler och plockar undan efter dig.
  • Tänder du ljus är du ansvarig för att släcka dem.

Varmt välkommen att spendera din arbetsdag med oss och vara en del i vår gemenskap!
— Carolina Green, affärsutvecklare

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till Carolina Green, ansvarig för Co‑working space.

#Våra event

Event