Service

Här finns information om de vanligaste ärendena vi jobbar med. Om du har andra frågor går det bra att mejla vicevard@scienceparkskovde.se så återkommer vi så snart vi kan. Hör av dig till journumret 0500-44 89 75 om du har akuta fastighetsfrågor.

Beställ nycklar och taggar

När du flyttar in hos oss i Parken behöver du nycklar och taggar till ditt kontor. Hör av dig till någon av våra vicevärdar så får du hjälp med det.

Parkeringstillstånd

Om du jobbar på ett företag i Parken kan du beställa parkeringstillstånd. Det gäller på alla parkeringar som hör till Parken. Skicka in din beställning till parkering@scienceparkskovde.se. I mejlet skriver du ditt för- och efternamn, företagsnamn samt registreringsnummer på den bil som tillståndet gäller för. Om du skickar in din beställning före den 20:e i månaden får du ditt parkeringstillstånd innan månadens slut (gäller dock inte för januari). Har du frågor är du välkommen att kontakta parkering@scienceparkskovde.se.

Du kommer att få ett meddelande när ditt parkeringstillstånd är färdigt att hämta.

Felanmälan

Om du upptäcker ett fel i någon fastighet så är vi tacksamma om du hör av dig så snart som möjligt. Det kan vara en blinkande lampa, en droppande kran eller något annat som behöver åtgärdas. Hör av dig till någon av våra vicevärdar vicevard@scienceparkskovde.se så ser de till att felet blir avhjälpt så fort som möjligt.

Kontakta oss

Vi jobbar med service i Parken.
Har du andra frågor går det utmärkt att slå en signal eller skicka ett mejl.