Service

Ibland blir det fel, eller något går sönder. Vi hjälper dig att fixa det så att du kan fokusera på det som du är bäst på!

Om du upptäcker ett fel i någon fastighet så är vi tacksamma om du hör av dig så snart som möjligt. Det kan vara en blinkande lampa, en droppande kran eller något annat som behöver åtgärdas. Vi finns tillgängliga för dig året om och dygnet runt.

Du som arbetar på ett företag i parken felanmäler, beställer nycklar, taggar och parkeringstillstånd via formuläret men kan också komma i kontakt med oss på vicevard@scienceparkskovde.se
eller 0766 98 44 14.

Servicelöfte

Vårt servicelöfte till parkföretagen är:

  • De anmälda fel som inte är akuta och som vi själva kan åtgärda, ska hanteras inom tre arbetsdagar. Akuta fel hanteras omgående.
  • Fel som kräver åtgärd från extern entreprenör ska avhjälpas snarast.
  • Återkoppling ska ske till anmälaren senast inom tre arbetsdagar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Parkeringstillstånd

Du som jobbar på ett företag i parken kan beställa parkeringstillstånd för hela året. Tillståndet gäller på alla parkeringar som hör till Science Park Skövde. Gör din beställning via formuläret Ärendeanmälan.
Kom ihåg att ange ditt registreringsnummer i rutan för ärendebeskrivning.
Du kommer att få ett meddelande när ditt parkeringstillstånd är färdigt att hämta.

BESÖKARE

Som besökare till Science Park Skövde är det viktigt att du checkar in din bil när du parkerat. Du gör det enkelt via QR-koden som du finner i entrén till alla fastigheter.

Laddstolpar för elbilar

Laddstolpar för elbilar finns på parkeringen norr om Pergolan (Kaplansgatan 18), mittemot Nobina. Parkföretag har under dagtid förtur till laddstolparna, men du behöver läsa informationen nedan innan användning.

Vem kan använda laddstationerna?

Måndag – fredag, kl. 07.00 – 18.00 är laddarna enbart tillgängliga för företagen och dess medarbetare i Science Park Skövde. Övrig tid är laddarna öppna för alla som har Bees laddbrickor.

Om du som anställd på ett företag i parken vill använda en av laddstationerna mellan kl. 07.00 - 18.00 ska du kontakta vicevard@scienceparkskovde.se, för mer information.
Du kan också ringa 0766-98 44 14.

Vad är priset för att ladda?

Priset är 3 kr/kWh inkl. moms.
Bee fakturerar för laddningen direkt till slutanvändaren.

Om du behöver hjälp

Om du behöver hjälp når du Bee´s laddhjälp dygnet runt på 077-44 33 900.
Laddstolpsprojektet har fått bidrag från Klimatklivet.

Kontakt

Du felanmäler, beställer nycklar och taggar via formuläret men kan också komma i kontakt med oss på vicevard@scienceparkskovde.se eller 0766 98 44 14.