Service

Ibland blir det fel, eller något går sönder. Vi hjälper dig att fixa det så att du kan fokusera på det som du är bäst på!

Om du upptäcker ett fel i någon fastighet så är vi tacksamma om du hör av dig så snart som möjligt.
Det kan vara en blinkande lampa, en droppande kran eller något annat som behöver åtgärdas.

Servicelöfte

Vårt servicelöfte till parkföretagen är:

  • De anmälda fel som inte är akuta och som vi själva kan åtgärda, ska hanteras inom tre arbetsdagar. Akuta fel hanteras omgående.
  • Fel som kräver åtgärd från extern entreprenör ska avhjälpas snarast.
  • Återkoppling ska ske till anmälaren senast inom tre arbetsdagar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Parkeringstillstånd

Du som jobbar på ett företag i parken kan beställa parkeringstillstånd för hela året. Tillståndet gäller på alla parkeringar som hör till Science Park Skövde. Gör din beställning via formuläret Ärendeanmälan.
Kom ihåg att ange ditt registreringsnummer i rutan för ärendebeskrivning. Du kommer att få ett meddelande när ditt parkeringstillstånd är färdigt att hämta.

BESÖKARE

Med start 1 maj parkerar du med Parkster-appen när du besöker Science Park Skövde. De första två timmarna är alltid gratis, men även om ditt besök blir kortare så ska du alltid registrera parkeringen för att inte riskera böter.

Laddstolpar för elbilar

Det finns flertalet laddstolpar i parken. Parkföretag har under dagtid förtur till laddstolparna, men det är några saker du behöver veta innan du använder dessa.

Kontakt

Du når oss via vicevard@scienceparkskovde.se eller 0766 98 44 14.