Våra konferens- och mötesrum

En kreativ workshop, styrelsemöte eller stor konferens? Vi har unika konferens- och möteslokaler
som passar för olika syften och behov.

BusinessLounge-webben.jpg

Business Lounge

Detta är vårt senaste tillskott bland våra konferensrum. Business Lounge är den perfekta lokalen för dina digitala möten. Passar för 8-50 personer.

Gläntan-webben.jpg

Gläntan

Som namnet antyder är Gläntan skapad utifrån en skogsmiljö med sittvänliga stubbar för eftertanke och reflektion. Passar för 2-10 personer.

insikten1_700.max-700x600.jpg

Insikten

Insikten är vår stora konferenslokal. Den är flexibel med många möbleringsmöjligheter och kan anpassas efter behov och önskemål till allt från workshops i små grupper till föreläsningar och bolagsstämmor. Passar för 25-140 personer.

Magnolian_1000x874.jpg

Magnolian

Detta är en konferenslokal med många möbleringsmöjligheter. Här kan du anordna konferenser för små till medelstora sällskap. Passar för 16-48 personer.

Panorama-webben.jpg

Panorama

Panorama ligger på femte våningen i Portalen. Från den generösa takterrassen har du en vidunderlig utsikt i alla väderstreck. Panorama är perfekt för stora affärsbeslut, kundevent, styrelsemöten och andra möten där ni vill ha överblick, lugn och ro. Passar för 8-20 personer.

Spegeln-webben.jpg

Spegeln

Spegeln erbjuder en annorlunda konferensmiljö och är en lokal utöver det vanliga med elektrisk eldstad och kristallkronor. Lokalen ger många möjligheter för det mindre till medelstora sällskapet. Passar för 8-32 personer.

VänernVättern-webben.jpg

Vänern & Vättern

Vänern & Vättern erbjuder stora möjligheter när du behöver vind i seglen för att styra skutan. Lokalen går att dela av med en vikvägg, för kreativa grupparbeten. Passar för 8-32 personer.

Ta ditt möte till nästa nivå

Vi vet vad som krävs för lyckade möten!

Frågor?

Ta gärna kontakt med mig så hjälper jag dig!