Kommande event

Simumatik utvecklar mjukvara för virtuell driftsättning

Mikel Ayani gjorde sitt exjobb för ett företag som levererade automatiserade logistiklösningar. Han identifierade problem vid leverans till företagen och började fundera på en lösning. Den lösningen har idag tagit honom till Sverige och Science Park Skövdes Startup-program. Där utvecklar han sedan sommaren 2018 Simumatik3D, en mjukvara för att stödja digitaliseringen av Industri 4.0. Att ha möjlighet att upptäcka fel i ett tidigare skede betyder ekonomiska fördelar för kunden.

Workshop-serie: Design Thinking

Utmärkande för Design Thinking är att:

  • användaren och kunden är i fokus och en del av designprocessen
  • arbetssättet upprepas tills ett önskat resultat uppnåtts (iterativt arbetssätt)
  • korta tankebanor främjar kreativitet och nya innovativa idéer.

Nu har du chansen att lära mer genom att anmäla dig till en workshop-serie som består av åtta tillfällen med start i februari 2020.

Meningsfull skärmtid är ledord för Zcooly

Zcooly är ett av många dataspelsföretag i Science Park Skövde. De flesta av företagets tio medarbetare träffades redan när de gick på Högskolan i Skövde. Idag är de ett av de ledande företagen när det gäller att utveckla lärande spel för barn. I nästa vecka släpps en app där företagets alla lärande spel samlas.

Lediga jobb: Affärsutvecklare till The Game Incubator

Vi söker en quad-core affärsutvecklare till The Game Incubator med placering i Göteborg. Vi behöver dig som vill jobba med att hjälpa och coacha entreprenörer inom den växande och internationella dataspelsbranschen.

Hållbarhet är en trend inom dataspelsbranschen

Den tionde upplagan av Sweden Game Conference är avslutad. Årets konferens hade "Hållbarhet i spelbranschen" som tema, vilket var tydligt när 50-talet föreläsare delade med sig av kunskap, insikter och trendspaningar.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.