Kommande event

Allt är precis som förut. Nästan.

Gothia Science Park har bytt namn till Science Park Skövde, men namnbytet förändrar inget. Vi jobbar precis som tidigare med att få företag i Parken att etableras, mötas, växa och utvecklas.

Pitchar, avtackning och sommarfest

Affärsutvecklarna vid Science Park Skövdes inkubator anordnade under torsdagen en heldag med pitchar för de projekt som avslutade sin första respektive andra fas i inkubatorn. Kvällen avslutades med en härlig sommarfest.

Videquus ger dig full koll på din häst

Med 360 000 hästar är Sverige ett av de hästtätaste länderna i Europa. Hästnäringen omsätter runt 72 miljarder kronor i Sverige och 1 200 miljarder kronor inom EU. Den tekniska utvecklingen öppnar samtidigt upp för nya affärsidéer kopplade till näringen. Det har parkföretaget Videquus tagit fasta på.

Nu är Pergolan invigd

Det sista tillskottet i Parken invigdes med tårtkalas och strålande solsken.

Sunscale Studios släpper spelet Hyss på Steam

Vill du träffa Miss Cowknight, Vilde och Grusa? Då ska du spela ”HYSS”, ett nytt spel som startup-företaget Sunscale Studios nyligen släppt på Steam.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.