marker-medium.original.png

SKAPA FRAMTIDEN MED OSS!

Kommande event

OKR_hemsidan.png
Eventdatum:

OKR-fika

Arrangör: Science Park Skövde AB och ASSAR Industrial Innovation Arena

Fortsatt finansiering för ASSAR

ASSAR Industrial Innovation Arena får fortsatt finansiering från Västra Götalandsregionen (VGR) för åren 2021-2022. Målet med projektet är att fortsätta stärka konkurrenskraften för den tillverkande industrin och teknikbolagen i Skaraborg.

Skövdebaserade Iron Gate bästsäljare på Steam

Knappt en vecka efter att Skövdebaserade spelstudion Iron Gate Studio och förläggaren Coffee Stain Publishing släppte PC-spelet Valheim har spelet gått in som etta bland Steams globala toppsäljare.

Ny uppstart för att skapa hållbara företag

Tio nya blivande företag har introducerats till Science Park Skövdes program för startups.

Här är parkens starkast lysande stjärnor under 2020

Nomineringarna i våra olika kategorier har trillat in från personer som arbetar på något av företagen i Science Park Skövde. Nu har vinnarna korats. Stort grattis!

Stor satsning på Skövde Science City

Utvecklingen av stadsdelen Mariesjö är en unik satsning som ska binda samman Skövde stadskärna med Science Park Skövde och Högskolan i Skövde. Detta innebär nya etableringsmöjligheter för företag som vill vara en del av vår innovationsmiljö samt nya arbetstillfällen hos företagen i Science Park Skövde.

Glöm inte att beställa parkeringstillstånd för 2021

Nu är det hög tid för alla som jobbar på ett företag i parken att lägga sin beställning av parkeringstillstånd för 2021 till Science Park Skövdes parkeringar.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.