Kommande event

ASSAR ger nya möjligheter för Skaraborg och Sverige

ASSAR Industrial Innovation Arena – en samverkansplattform med en fysisk utvecklingsmiljö i Science Park Skövde. Det är idag en av Sveriges främsta mötesplatser för framtidens industri. Men vad är det egentligen som gör samverkansplattformen så framgångsrik?

Fler laddstolpar för elbilar har satts upp i parken

Nya laddstolpar för elbilar har nu satts upp på parkeringen vid Pergolan (Kaplansgatan 18), mittemot Nobina. Parkföretag har under dagtid förtur till laddstolparna, men du behöver läsa informationen i denna artikel innan användning.

Sweden Game Conference blir digital

Sweden Game Conference, som går av stapeln den 21–23 oktober, blir i år digital. – Det har varit ett år som på många sätt skiljer sig från tidigare år, där vi fortsatt vill erbjuda liknande möjligheter som vi har gjort under tidigare konferenser, säger Magnus Ling, projektledare för Sweden Game Arena.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.