marker-medium.original.png

SKAPA FRAMTIDEN MED OSS!

Kommande event

Stor satsning på Skövde Science City

Utvecklingen av stadsdelen Mariesjö är en unik satsning som ska binda samman Skövde stadskärna med Science Park Skövde och Högskolan i Skövde. Detta innebär nya etableringsmöjligheter för företag som vill vara en del av vår innovationsmiljö samt nya arbetstillfällen hos företagen i Science Park Skövde.

Västra Götalandsregionen - en av Europas mest innovativa regioner

I över 25 år har inkubatorer i Västra Götalandsregionen framgångsrikt stöttat nya företag att utveckla sina innovationer. I regionen finns en bördig innovationsmylla, med en stor mångfald av både offentliga och privata organisationer samt initiativ som föder fram nya innovativa företag med världsunika erbjudanden, produkter och tjänster.

Glöm inte att beställa parkeringstillstånd för 2021

Nu är det hög tid för alla som jobbar på ett företag i parken att lägga sin beställning av parkeringstillstånd för 2021 till Science Park Skövdes parkeringar.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.