SPS_Tillväxtresan_neg (2).png

- För företag som vill utvecklas och växa

Kommande event

20 år av framgångsrik spelutbildning på Högskolan i Skövde

Programmen inom dataspelsutveckling lockar varje år tusentals sökande till Högskolan i Skövde och här finns norra Europas största och bredaste utbud av dataspelsutbildningar. Från Skövde kommer också flera av de senaste årens stora svenska spelsuccéer och framgångsrika spelföretag, många genom Science Park Skövdes startup-program för spel - Sweden Game Startup. Det är ingen slump att det har blivit så. I en ny film speglar Högskolan den 20-åriga framgångssagan.

Tio verksamheter i Skaraborg erbjuds gratis Hållbarhetsgenomlysning

Vill du ta ditt hållbarhetsarbete till nästa nivå? Eller är du precis i början det? Oavsett hur långt du och ditt företag har kommit kan ni nu få en extra skjuts. Genom Science Park Skövdes medlemskap i CSR Västsverige kan tio verksamheter i Skaraborg få en Hållbarhetsgenomlysning gjord, helt utan kostnad.

Ida-Maja hittade drömjobbet i Science Park Skövde

Ett halvår efter ekonomexamen på Högskolan i Skövde hittade Ida-Maja Dernestam drömjobbet och det fanns i Science Park Skövde. På Piktiv, ett konsultföretag inom IT, arbetar hon med allt från rekrytering till eventplanering.
– Jag stortrivs och gemenskapen är helt fantastisk, säger hon.

Science Park Skövde startar Navigator - ska stötta småföretag som vill växa

Alla vinner på att mikro- och småföretag växer eftersom de skapar fler jobb och ökar produktiviteten i landet. Därför satsar nu Science Park Skövde AB, tillsammans med tre lokala Sparbanker, på konceptet Navigator Scaleup. Det går ut på att erfarna entreprenörer, så kallade Navigator-coacher, stärker företag som har ambitionen att växa.

Innovationscheckar till små- och medelstora företag

Driver du ett aktiebolag eller en ekonomisk förening och befinner dig i en innovationsfas? Då finns nu chansen att söka innovationscheckar på upp till 100 000 kronor och infrastrukturcheckar på upp till 400 000 kronor. Checkarna har initierats av myndigheten Vinnova för att stärka små- och medelstora företags innovationsförmåga och konkurrenskraft.

Science Park Skövde

Science Park Skövde är en kreativ arena för innovation, där vi stöttar idéer, utveckling och tillväxt.
Vi erbjuder professionella affärscoacher, startup-program, kompetenshöjande aktiviteter och omvärldsbevakning, och hjälper dig som har en idé, ett nystartat eller etablerat företag.