Markör Science Park Skövde

Skapa framtiden med oss.

Kommande event

Day of Entrepreneurship – på spaning in i framtiden

Det är spännande att försöka kika in i framtiden. Hur kommer våra arbetsplatser och yrkesroller att förändras i och med en allt större automatisering och digitalisering? Några exakta svar finns kanske inte, men Day of Entrepreneurship gav en hel del spännande funderingar.

Sweden Game Arena ställde ut i Köln

Sweden Game Arena (SGA), med placering vid Science Park Skövde, är ett nav för spelutvecklingsbranschen i Sverige. Under några dagar i augusti deltog SGA vid den stora spelmässan i Köln som varje år samlar flera hundra tusen spelutvecklare och gamers från hela världen.

Angry Demon Studio - ett startup-företag som lyckats

Sedan 2016 har Angry Demon Studio varit en del av startup-programmet vid Science Park Skövde. Nu har de släppt sitt andra spel - "Apsulov - End of Gods" - som av VD:n John Kalderon beskrivs som "framtida vikingaskräck".

Sweden Game Arena söker expert på kommunikation

Har du öga för de små detaljerna likväl som för de stora sammanhangen? Sweden Game Arena söker en mångsidig kommunikatör med extra allt.

Allt är precis som förut. Nästan.

Gothia Science Park har bytt namn till Science Park Skövde, men namnbytet förändrar inget. Vi jobbar precis som tidigare med att få företag i Parken att etableras, mötas, växa och utvecklas.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.