marker-medium.original.png

SKAPA FRAMTIDEN MED OSS!

Kommande event

Fyra miljoner i investeringar till Simumatik

Mikel Ayani började att utveckla en egen programvara, Simumatik, på sin fritid innan han sommaren 2018 blev antagen till Science Park Skövdes program för startups inom IT/Tech. Nu har företaget tagit in fyra miljoner i investeringar.

Fortsatt finansiering för ASSAR

ASSAR Industrial Innovation Arena får fortsatt finansiering från Västra Götalandsregionen (VGR) för åren 2021-2022. Målet med projektet är att fortsätta stärka konkurrenskraften för den tillverkande industrin och teknikbolagen i Skaraborg.

Skövdebaserade Iron Gate bästsäljare på Steam

Knappt en vecka efter att Skövdebaserade spelstudion Iron Gate Studio och förläggaren Coffee Stain Publishing släppte PC-spelet Valheim har spelet gått in som etta bland Steams globala toppsäljare.

Ny uppstart för att skapa hållbara företag

Tio nya blivande företag har introducerats till Science Park Skövdes program för startups.

Stor satsning på Skövde Science City

Utvecklingen av stadsdelen Mariesjö är en unik satsning som ska binda samman Skövde stadskärna med Science Park Skövde och Högskolan i Skövde. Detta innebär nya etableringsmöjligheter för företag som vill vara en del av vår innovationsmiljö samt nya arbetstillfällen hos företagen i Science Park Skövde.

Science Park Skövde

Vi vill skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Här hittar du mer information om vad vi erbjuder.