Investment and funding can be your game changer

Pengar är bränsle som driver idéer och företag framåt. Därför lägger vi ner mycket
energi på att öppna dörrar till kapital och investerare för företagen i vår närhet.

Genom ett brett kontaktnät och en rad samarbetspartners kan ditt företag få hjälp
med finansieringslösningar i olika faser, oavsett om det handlar om utvecklings-
och forskningsprojekt, eller stöd för tillväxt.

Stöd och bidrag

- utforska dina olika möjligheter

Har du en idé, men vet inte hur du ska få tag i resurserna att förverkliga den? Eller har du redan ett företag men är redo att ta det till nästa nivå?

Vi förstår att din företagsresa kräver strategiska investeringar, därför är vi här för att guida dig genom olika stöd- och bidragsalternativ som kan ge din verksamhet en skjuts framåt.

Hör gärna av dig - vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt!

Riskkapital - hög potential och hög risk

Funderar du på riskkapital som en möjlig väg att gå för ditt företag? Riskkapitalinvesteringar görs ofta i nystartade aktiebolag med hög potential och hög risk som har stort behov av finansiering för att nå nästa nivå i utvecklingen av företaget.

Om du väljer riskkapitalist med omsorg kan du, utöver kapital, få både ny kompetens och nya kontakter som kan hjälpa dig att växla upp.

Förläggarinvestering

- framgång genom samarbete

Har du ett spelföretag eller en spelidé? Då kan förläggarfinansiering vara ett alternativ.

I en förläggarfinansieringsmodell tar förläggaren på sig ansvaret att täcka kostnaderna för produktutvecklingen. Förläggaren kan också bidra till marknadsförings- och reklamaktiviteter för att öka försäljningen. I utbyte mot finansieringen kommer förläggaren att få en andel av intäkterna från försäljningen.

Investerare? Vi har något för dig!

Vill du vara med och bidra till förnyelse i näringslivet och se små företag utvecklas till stora, framgångsrika bolag? Då ska du bli del av vårt investerarnätverk! Nätverket är både för dig som affärsängel eller företräder ett VC-bolag.

Hos oss får du möjlighet att komma i kontakt med innovativa startups, som har vassa team och spännande affärsidéer. För oss är det självklart att du bidrar med erfarenhet, kompetens och värdefulla nätverk, utöver kapital.

Vill du veta mer?

Anna står redo att svara på just dina frågor.
Hör av dig till henne så hjälper hon dig.