Etablera företag

Science Park Skövde är en mötesplats för människor, företag och organisationer med fokus på utveckling, innovation och digitalisering.

Målgrupperna för Science Park Skövde är startups med internationell tillväxtpotential samt kunskapsbaserade tillväxtföretag med en stark profil inom IT, tech och dataspel. Vårt erbjudande riktar sig främst till företag inom våra tre profilområden. Vi har en stor verktygslåda för att vara ett stöd inom allt från affärsidé till internationalisering och expansion.

Science Park Skövde grundades 1999 och har sedan dess bidragit till ett välgrundat samarbete med Högskolan i Skövde inom bland annat spelutveckling. Företag och akademi har tillsammans skapat förutsättningar för en kontinuerlig utveckling av miljön.

Läs mer om Science Park Skövde här.

Science Park Skövde är också grundare av Sweden Game Arena och en av initiativtagarna till ASSAR Industrial Innovation Arena.

Siffror i parken

Välkommen till oss

Här kan du som vill etablera dig i parken se våra lediga kontorslokaler. Vill du ha ditt kontor på annan plats, men ändå ta del av vår miljö, kan du även läsa om vad det innebär att bli associerad medlem.

Unik satsning på Skövde Science City

Arbetet med att utveckla en helt unik stadsdel i Skövde, som binder samman centrum med Science Park Skövde och Högskolan i Skövde, har påbörjats. Första etappen beräknas vara klar år 2025. Utvecklingen av Science Park Skövde är en av grundstenarna i satsningen och kommer innebära nya möjligheter för företag att etablera sig i vår miljö.

Frågor?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om våra etableringsmöjligheter.