Starta företag

Vi stöttar talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Hos oss får du stöd att växa, steg för steg. Ta chansen och presentera din affärsidé för oss. Det kan bli början på en spännande resa – från idé till tillväxtföretag.

Vi är ditt bollplank och hjälper dig att hitta rätt väg för dig och din idé. Vi har resurser och erfarenheter som ger dig alla möjligheter att lyckas. Allt vårt arbete med dig och din idé sker under sekretess. Om din idé behöver annan hjälp än den vi kan erbjuda är det du som tar beslutet om du vill att vi hjälper dig vidare.

Program

Program

En introduktion och en individuell plan. Det är startpunkten för alla idéer och idéägare som antas till vår inkubator. Alla idéägare och entreprenörer har olika förutsättningar och förkunskaper för att utveckla sin idé.

Hjälp med finansiering

Finansiering

Vårt startup-program bedrivs helt utan vinstintresse. Målet med verksamheten är att utveckla nya företag i nya branscher som kan växa och förnya vårt näringsliv. För att bedriva den typen av verksamhet krävs partners och finansiärer.

Kontakt

Välkommen att höra av dig!