Be a Game Changer

Our future depends on people who can develop digital experiences
and smart, sustainable solutions for tomorrow's society.

Vi stöttar talangfulla personer att göra något stort med sina idéer.
Hos oss får du stöd att växa, steg för steg. Ta chansen och presentera din affärsidé för oss. Det kan bli början på en spännande resa – från idé till tillväxtföretag.

Vi är ditt bollplank och hjälper dig att hitta rätt väg för dig och din idé. Vi har resurser och erfarenheter som ger dig alla möjligheter att lyckas. Allt vårt arbete med dig och din idé sker under sekretess. Om din idé behöver annan hjälp än den vi kan erbjuda är det du som tar beslutet om du vill att vi hjälper dig vidare.

Program

Program

En introduktion och en individuell plan. Det är startpunkten för alla idéer och idéägare som antas till vårt startup-program. Alla idéägare och entreprenörer har olika förutsättningar och förkunskaper för att utveckla sin idé.

Hjälp med finansiering

Finansiering

Vårt startup-program bedrivs helt utan vinstintresse. Målet med verksamheten är att utveckla nya företag i nya branscher som kan växa och förnya vårt näringsliv. För att bedriva den typen av verksamhet krävs partners och finansiärer.

Globala_målen.png

Hållbart företagande

Företag har en central roll i arbetet med de Globala målen 2030. Därför genomsyras vårt startup-program av hållbart företagande, på olika nivåer. Vi är extra intresserade av idéer som är med och löser de samhällsutmaningar vi står inför.