Våra byggnader

I Science Park Skövde erbjuder vi flexibla, inspirerande och innovativa kontorslokaler i flera olika byggnader på området.

Gemensamt för våra kontorslösningar är deras utformning som gör det möjligt för dig att fokusera på affärsutveckling och en växande verksamhet. När du etablerar dig i Science Park Skövde får du inte bara kontor, utan också möjlighet att träffa många andra innovativa företag och entreprenörer som vill skapa nya kontakter och utbyta erfarenheter. Det är i mötet med andra som nya idéer föds.

Portalen.png

Portalen

I Portalen kan du hyra allt från ett kontor för det mindre företaget till ett helt våningsplan. I entréplan finns Restaurang Orangeriet och i huset finns även konferensmöjligheter för 2 till 200 personer och yta för expo och utställningar.

Växthuset Ny

Växthuset

I Växthuset kan du hyra enstaka kontor eller ett helt våningsplan. Här finns fem konferensrum för 2-10 personer fördelade på våningsplanen. I entréplan hittar du mysiga Caféet i Växthuset och Co‑working space som är ett kontor för dagen.

Tegelbruket

Tegelbruket

I Tegelbruket finns enstaka kontor för det mindre företaget. I huset finns även ett konferensrum för 2-12 personer, pausutrymme med pentry samt tillgång till gemensamma resurser i Växthuset.

Spaljén 2

Spaljén

Spaljen, (tidigare e8), består av totalt fyra hus med egen entré och egna entréer till respektive våningsplan. Det finns möjlighet till interntrappa för den som vill hyra mer än ett våningsplan. Här kan du hyra allt från enskilda kontorsrum till hela hus.

Pergolan

Pergolan

Pergolan stod klar för inflyttning i april 2019. Byggnaden har 6 000 kvadratmeter kontorsyta för företag som vill fokusera på att utvecklas och växa. Här finns möjlighet att hyra enskilda kontorsrum eller hela våningsplan.

Drivbänken_1200x670.png

Drivbänken

I Drivbänken kan du hyra enstaka kontor för det mindre företaget. Här finns konferensrum för 2-10 personer.

Open-office.png

Open Office

Open Office är en smart lösning i form av ett eget kontor med tillgång till välutrustat konferensrum, utökade mötesmöjligheter med mera. Konceptet är en viktig pusselbit i att bygga en innovationsmiljö som tillgodoser olika behov och som har plats för tillväxt.

Frågor och intresseanmälan

Är du intresserad eller vill veta mer om våra kontor? Kontakta mig så hjälper jag dig.