Addgile AB väljer Science Park Skövde för sin etablering

Addgile AB väljer Science Park Skövde för sin etablering

Vi välkomnar Addgile AB till Science Park Skövde. Addgile är ett konsultföretag som hjälper företag med digitalisering. De är oberoende experter inom IT, mjukvaruutveckling och automation med erfarenhet från olika branscher, främst industriell IT, finans och telekom.

Företagets styrka är den breda erfarenhet de har från olika branscher och tekniska plattformar. De brinner särskilt för agil utveckling, krav och test.

– Erfarenheten gör att vi snabbt kan förstå och sätta oss in i verksamheten för att ge våra kunder värde på snabbast möjliga sätt, säger Magnus Löfgren, VD för Addgile AB.

– Att Addgile väljer Science Park Skövde för att skapa sin framtid är ett bra styrkebesked för oss och Skövde som region. Vi ser fram emot deras fortsatta expansionsresa, säger Kenneth Alfelt, etableringsansvarig vid Science Park Skövde AB.

– Tillsammans med våra kunder och partners arbetar vi med världen som arbetsplats. Vi har valt att etablera oss i Spaljén, nya Grand Office i Science Park Skövde, för att ha vår utgångspunkt i denna inspirerande miljö där vi, tillsammans med andra företag och högskolan, kan hitta nya möjligheter att utveckla och utvecklas, säger Magnus Löfgren.

Bildtext: Johan Brehmer, konsult, och Magnus Löfgren, VD, framför Spaljén i Science Park Skövde.

Kontakt

Magnus Löfgren
VD Addgile AB
0731-51 67 77
magnus.lofgren@addgile.com

Kenneth Alfelt
Etableringsansvarig Science Park Skövde AB
0708-49 30 50
kenneth.alfelt@scienceparkskovde.se

Mer information