Affärscoacher som brinner för utveckling

Gustaf Nimar Gustaf Lexell

Under vårvintern har Science Park Skövde anställt två nya affärscoacher. Här får du veta lite mer om Gustaf Lexell (till höger i bild), Gustaf Nimar, deras bakgrund och uppdrag.

Gustaf Lexell är sedan 1 februari tillbaka i parken efter några år som projektledare vid Skaraborgs kommunalförbund, bland annat för projektet Skaraborgs Innovationssluss och Stärkt Företagsklimat i Skaraborg.
– Som affärscoach ligger mitt huvudsakliga fokus på att öka vårt inflöde av idéer och case genom att synliggöra Science Park Skövdes erbjudande i hela Skaraborg. Genom att hjälpa företag och idébärare runtom i Skaraborg kan vi vara ett verktyg för att skapa tillväxt och konkurrenskraft i hela vår region. Jag ser fram emot att börja träffa företag inom våra profilområden, analysera deras nuläge och koppla deras behov och utmaningar mot Science Park Skövdes verktygslåda.

Gustaf Nimar arbetar som affärscoach i parken sedan 15 mars. Närmast kommer han från Husqvarna group där han var R&D-chef på Digital Solutions R&D. Han har stor erfarenhet av digital strategi, tjänst- och produktutveckling samt agila organisationer.
– Science Park Skövde är en spännande miljö och jag ser verkligen fram emot att arbeta med entreprenörer i parken och runt om i Skaraborg. Utifrån mina tidigare erfarenheter hoppas jag kunna stötta bolag i olika faser, alltifrån de som är i idéstadiet till mer etablerade bolag som är intresserade av att skala sin organisation för att växa. Det är bredden i tjänsten som gör det extra roligt.

Kontakt

Välkommen att höra av dig till Gustaf eller Gustaf.