Biljettsläpp till Sweden Game Conference – Rami Ismail bland talarna

SGC_Onscreen.jpg

Sweden Game Conference arrangeras av Sweden Game Arena och kommer i år att vara ett hybridevenemang med både digitala aktiviteter och aktiviteter på plats i Arena Skövde. En av årets talare är Rami Ismail, medgrundare av den tidigare indiespelstudion Vlambeer.

Sweden Game Conference är Europas ledande konferens för blivande och professionella spelutvecklare och startups. I år kommer konferensen att livestreamas samtidigt som den genomförs på Arena Skövde den 14-15 oktober. Konferensen inleds med en affärsdag med fokus på rekrytering, karriär, pitching och nätverksmöjligheter följt av en dag med fokus på spelutveckling med spännande föreläsningar, paneler och workshops.

Sweden Game Conference kommer också att ha ett expo i Arena Skövde, där spelföretag har möjlighet att visa upp sina spel och projekt. Precis som förra året kommer det att bli ett digitalt expo, som då besöktes av över 2 300 personer.

Kommande branschtalanger i Skövde

Med årets tema "Crossing Borders: Moving Forward Together" diskuterar och delar Sweden Game Conference metoder, berättelser, spel och funderingar för nuvarande och framtida spelutveckling när vi anpassar oss till nya förutsättningar.

RamiIsmail_375px.jpg

Som en av talarna under Sweden Game Conference medverkar Rami Ismail, en nederländsk-egyptisk branschambassadör och oberoende spelutvecklare med över 20 titlar på PC, konsol, webb och mobil.

Ramis utveckling av verktyg, som branschstandarden dopresskit.com och högt ansedda konsulttjänster och insikter, har hjälpt till att forma branschmöjligheter för spelcommunities och oberoende spelutvecklare över hela världen.

– Skövde är fullt av kommande talanger och innovatörer inom branschen och jag är glad över att få vara på Sweden Game Conference i ett inspirerande sammanhang, säger Rami Ismail om den kommande konferensen.

Biljetter

Du bokar dina biljetter till Sweden Game Conference på swedengameconference.se.