Detta gör vi för att stötta dig som driver företag hos oss

Graphic Powers

Läget för många svenska företag är akut. Det gäller även för flera av de företag som finns i Science Park Skövde. Vi vill från Science Park Skövde AB:s sida att du som har ditt företag i Parken hör av dig till någon av oss om du har funderingar kring din och företagets situation.

Parkakuten

Det är inte lätt att hitta bland all information som kommer från olika myndigheter och företag. Nya stödpaket presenteras fortlöpande och det är ibland svårt att förstå hur man ska gå tillväga för att nyttja dem.

Vi kommer att ringa runt till företagen i Science Park Skövde för att höra vilket eventuellt stöd ni kan behöva. Du kan också själv kontakta någon av oss som arbetar med innovationsledning så ska vi försöka hjälpa dig att få svar på dina frågor.

Ulf Dackemark 0708-78 77 97, ulf.dackemark@scienceparkskovde.se
Carolina Green 0708-73 14 15, carolina.green@scienceparkskovde.se
Benny Johansson 0708-65 43 54, benny.johansson@scienceparkskovde.se

Städrutiner

I våra gemensamma ytor ansvarar Städkonsult för städningen. De fokuserar nu mindre på dammtussar och mer på att hålla kontaktytor rena och desinficerade, till exempel dörrhandtag, ledstänger och tryckknappar. Om du vill köpa handsprit till ditt företag kan du beställa genom att skicka ett mejl till marita.meijer@stadkonsult.com.

Öppettider tills vidare

Eftersom många arbetar från annan plats och betydligt färre människor rör sig i Parken, är entrédörrarna tills vidare låsta enligt nedan. Kom ihåg tagg och kod!

Spaljén, Pergolan, Tegelbruket och K1: Låst dygnet runt.
Portalen och Växthuset: Öppet kl. 08-15, övrig tid låst.

Restaurang och café

Restaurang Orangeriet i Portalen har öppet som vanligt. Du kan också passa på att köpa med dig en middag hem eller få maten levererad. Läs mer här. Caféet i Växthuset är bemannat under lunchen, men du kan köpa fika som vanligt under hela dagen genom det betalningssystem som finns där.

Kontaktsida

Via denna länk hittar du kontaktuppgifter till alla oss som arbetar i Science Park Skövde AB. Tveka inte att höra av dig!

Nyttiga länkar för dig som är företagare

Det finns väldig mycket information att ta del av för dig som är företagare. Här har vi samlat en hel del nyttiga länkar.

Event och möten

Mycket ställs på sin spets just nu och därför anpassar vi vårt erbjudande utifrån läget. Då det gäller våra event och organiserade möten så anpassar vi dessa till att vara digitala i de fall vi avser att genomföra dem. Se vilka event som erbjuds.

Övrig information

Tills vidare behövs inget parkeringstillstånd på någon av Science Park Skövdes parkeringar.

Texten uppdaterad 2020-05-12.

Publicerad: