Detta gör vi för att stötta dig som driver företag hos oss

Graphic Powers

Läget för många svenska företag är besvärligt. Det gäller även för flera av de företag som finns i Science Park Skövde. Vi vill från Science Park Skövde AB:s sida att du som har ditt företag i parken hör av dig till någon av oss om du har funderingar kring din och företagets situation.

Parkakuten

Det är inte lätt att hitta bland den information som kommer från olika myndigheter och företag. Du är välkommen att kontakta någon av oss som arbetar med innovationsledning så ska vi försöka hjälpa dig att få svar på dina frågor.

Carolina Green, 0708-73 14 15, carolina.green@scienceparkskovde.se
Benny Johansson, 0708-65 43 54, benny.johansson@scienceparkskovde.se
Malin Lundberg, 0702-42 87 39 , malin.lundberg@scienceparkskovde.se

Städrutiner

I våra gemensamma ytor ansvarar Städkonsult för städningen. De fokuserar nu mindre på dammtussar och mer på att hålla kontaktytor rena och desinficerade, till exempel dörrhandtag, ledstänger och tryckknappar. Om du vill köpa handsprit till ditt företag kan du beställa genom att skicka ett mejl till marita.meijer@stadkonsult.com.

Kontaktsida

Via denna länk hittar du kontaktuppgifter till alla oss som arbetar i Science Park Skövde AB. Tveka inte att höra av dig!

Nyttiga länkar för dig som är företagare

Det finns väldig mycket information att ta del av för dig som är företagare. Här har vi samlat en hel del nyttiga länkar.

Event och möten

Mycket ställs på sin spets just nu och därför anpassar vi vårt erbjudande utifrån läget. Då det gäller våra event och organiserade möten så anpassar vi dessa till att vara digitala i de fall vi avser att genomföra dem. Se vilka event som erbjuds.

Texten uppdaterad 2020-09-15

Publicerad: