Distancify Allstars bästa lag i Science Park-Joggen

SPSJoggen_Distancify.jpg

I torsdags 21 oktober gick Science Park-Joggen av stapeln med ett taggat gäng medarbetare från parkens olika företag på startlinjen. Distancify Allstars blev bästa lag med ett snitt på 7,33 varv.

I bitande kall vind genomfördes Science Park-Joggen för första gången på några år. Träningskonsulten var på plats med personal och utrustning som krävdes för att få till den riktiga tävlingskänslan. Alla tävlande sprang en 750 meter lång bana runt området och det gällde att hinna så många varv som möjligt på 30 minuter.

Efter exakt 30 minuter stoppades tiden och sekretariatet kunde konstatera vilka som slutade som segrare. Lagets gemensamma antal varv delades med antalet personer i laget och topp tre blev:
1. Distancify Allstars, 7,33 varv/pers
2. InExchange, 7 varv/pers
3. Hello World, 5,5 varv/pers

Individuella priser delades också ut:
Bästa kvinna: Anna Jonsson, Science Park Skövde AB, 7 varv
Bäste man: Niklas Andersson, InExchange, 9 varv

Som första företag kommer Distancify att få sitt företagsnamn ingraverat på vandringspokalen. Nästa år är Science Park-Joggen tillbaka. Det återstår att se om de kan försvara sin vinst och behålla pokalen eller om den landar hos något annat företag i parken.

Det viktigaste är ju inte att vinna, utan att kämpa väl. I det här fallet är det minst lika viktigt att medarbetare på olika företag i Science Park Skövde träffas och delar erfarenheter med varandra. Det är ett tydligt mål med alla event som anordnas av Science Park Skövde AB.

SPSJoggen_Alla.jpg

Alla deltagare laddar innan starten.

SPSJoggen_Anna.jpg

Anna Jonsson, affärscoach vid Science Park Skövde AB, blev bäst i damklassen. Hon sprang (nästan) åtta varv på den 750 meter långa banan under de 30 minuterna som tävlingen pågick.

SPSJoggen_Niklas.jpg

I herrklassen blev Niklas Andersson från InExchange bäst med nio varv.

Publicerad: