Exiterar med nytt publiceringsavtal

Source of Madness

Dataspelsföretaget Carry Castle har varit en del av The Game Incubator och Sweden Game Arena sedan 2017. Nyligen var det dags för dem att exitera från The Game Incubator Program i Göteborg. Samtidigt tillkännagav de också ett publiceringsavtal med Thunderful Publishing för sitt spel Source of Madness.

- Det har betytt mycket för oss att vara en del av The Game Incubator. Vi har fått möjlighet att umgås med och träffa andra nystartade spelföretag när vi delat kontor. Under tiden i programmet har vi bland annat lärt oss att pitcha och nätverka. Vi kom också i kontakt med vår förläggare, säger Per Fornander, en av grundarna till Carry Castle.

I mitten av juni tillkännagav Thunderful Publishing sitt partnerskap med Carry Castle för att släppa det kommande spelet Source of Madness på PC och Nintendo Switch.

- Vi reste i världen och pratade med många förlag under den tid vi utvecklade spelet. Till slut landade vi hos Thunderful Publishing, som är baserat i samma stad som vi är, säger Per Fornander.

I Source of Madness blir du som spelare utmanad av dynamiska och ständigt föränderliga monster. Förbered dig på att bekämpa unika monster, lära dig kraftfulla trollformler och avslöja en vriden och alltid föränderlig dynamisk värld.

Source of Madness kommer att publiceras 2021.