Forsway vinnare av årets innovationspris

thumbnail_IMG_0543.jpg

Nu har årets vinnare av Science Park Skövdes innovationspris korats. Vi säger stort grattis till Forsway Scandinavia AB!

Science Park Skövdes innovationspris tilldelas ett företag som under året har lanserat en ny eller utvecklad tjänst eller produkt som fyllt ett tydligt behov på marknaden. Företaget ska verka inom något av följande profilområden: digitalisering, dataspel, gröna näringar eller smart industri. Priset delades ut under Näringslivsgalan i Skövde den 23 november.

Vinnarens nominering:

"I en tid där våra liv är alltmer sammankopplade, och i det rådande världsläget, är en fungerande kommunikation och pålitlig internetåtkomst viktigare än någonsin.

Genom kostnadseffektiva, tekniska och skalbara lösningar är detta företag en möjliggörare för en mer digital och uppkopplad värld, även på otillgängliga platser där fast infrastruktur och installationer inte är genomförbara. Med sina innovativa lösningar bidrar detta företag till att tillgängliggöra internet till fler människor världen över och på så sätt bidrar till att minska den digitala klyftan.

Årets vinnare exemplifierar hur betydande tekniska innovationer kan vara för människor och det omkringliggande samhället. Science Park Skövdes innovationspris 2023 tilldelas därför Forsway Scandinavia AB!"