Lazzo tog hem mångmiljonaffär

Teamet på Lazzo

Fullservicebyrån Lazzo har funnits i Science Park Skövde sedan 2009. Nu kan vi gratulera till att de vunnit en upphandling med Jönköpings Länstrafik. Avtalet är värt flera miljoner och löper på två år, med möjlighet till två års förlängning.

För verkställande direktören vid Lazzo, Jan Brissman, och hans medarbetare betyder det mycket att de nu blivit tilldelade uppdraget att ta Jönköpings Länstrafik (JLT) ett steg längre i sin kommunikation med kunderna.

– Jag är stolt över att vi vunnit upphandlingen. Vi kommer att bidra med kunskap och kompetens inom fyra delområden: Strategiskt kommunikations- och varumärkesarbete, löpande produktion av kampanjer och aktiviteter, marknadsundersökningar och CRM. CRM är ett system och en process för att hitta, behålla, utveckla och återta kunder samt att förstå kundernas beteende för att kunna samarbeta med dem på bästa sätt, förklarar Jan Brissman.

Vi kommer att bidra med kunskap och kompetens.

Lazzo har över 20 års erfarenhet av att arbeta specifikt med kunder som levererar kollektivtrafik, bland andra Västtrafik, Värmlandstrafik och Länstrafiken Örebro.

– Att vi nu blivit valda som partner för JLT är ett erkännande av vårt team och den specialistkunskap vi besitter för att hjälpa uppdragsgivare inom persontrafik att nå sina affärs- och verksamhetsmål, säger Jan Brissman.