Lone Hero Studios väljer Science Park Skövde

Lonehero

Science Park Skövde fortsätter att växa med fler tillväxtföretag som etablerar sig i innovationsmiljön. Nu flyttar dataspelsföretaget Lone Hero Studios in.

Lone Hero Studios är ett företag med passion för egenutvecklade spel, fokuserad estetik och hög kvalitet. Företagets primära plattformar är PC och konsoler, men de har även erfarenhet och intressen som sträcker sig till mobil och VR/AR/MR. Deras utvecklade produkter innefattar bland annat Rising Islands, 3D-visualiseringar samt samarbeten med stora och små företag, både lokalt och internationellt.

Spelstudions resa startade i Science Park Skövdes startup-program för dataspel, The Game Incubator. Teamet är även medlem i Sweden Game Arena.

– Lone Hero Studio befinner sig inom ett av våra spetsområden, Dataspel. Det är glädjande att de fortsätter välja Science Park Skövde för sin fortsatta utveckling, säger Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Science Park Skövde.

Här kan du läsa mer om Lone Hero Studios.

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Science Park Skövde?

Vill du och ditt företag utvecklas och växa genom att vara en del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då är innovationsmiljön Science Park Skövde platsen för er. Här kan ni utvecklas och växa genom att få stöd i att starta och driva företag, utveckla produkter/tjänster, affärer och få tillgång till kompetens.

Vid frågor kring etablering i Parken är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Science Park Skövde, via kenneth.alfelt@gsp.se, 0708-49 30 50.

Funderar du på att starta företag?

Science Park Skövde är en mötesplats där vi skapar möjligheter för talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Läs mer om vilka möjligheter som finns att starta företag i vår miljö.