Modum Konsult AB flyttar till Science Park Skövde

Modum Konsult AB

Ännu ett bolag väljer nu att flytta in i Science Park Skövde. Modum Konsult AB hjälper sina kunder att bidra till Sveriges målsättning om 100 procent förnybar elproduktion år 2040.

Modum Konsult AB är specialiserat mot storskalig vind- och solkraft. Företaget erbjuder till exempel projekt- och affärsutveckling, analyser och transaktionsrådgivning. De flesta kunder och projekt är i dagsläget lokaliserade i storstadsregionerna och i norra Sverige, medan företagets placeringsort är Skövde och Science Park Skövde.

– Science Park Skövde har ett väldigt starkt erbjudande i form av Open office, en kreativ och spännande miljö med goda faciliteter, samt närhet till centrala Skövde och Resecentrum. För Modum Konsult passar detta erbjudande mycket väl företagets behov och jag ser verkligen fram emot att nu kunna ta nästa steg i företagets utveckling och flytta in i Pergolan, säger Erik Grönlund, VD för Modum Konsult AB.

– Det är spännande med ett nytt bolag i Parken som kan vara en framtida del i Sveriges mål att nå 100 procent förnybar elproduktion 2040. Vi ser verkligen fram emot att följa dem, säger Kenneth Alfelt, etableringsansvarig vid Science Park Skövde AB.

Kontakt

Erik Grönlund
VD Modum Konsult AB
0761-18 66 71
erik@modumkonsult.se

Kenneth Alfelt
Etableringsansvarig Science Park Skövde AB
kenneth.alfelt@scienceparkskovde.se
0708-49 30 50