Nu kommer vändningen!

En julhälsning

Vi har nått vintersolståndet och går nu mot ljusare tider. Det känns som det är något vi alla längtar extra mycket efter, detta väldigt annorlunda år.

För egen del har året inneburit mycket glädje och ljus i och med att jag fått förtroendet att jobba tillsammans med er i parken. Det är så otroligt roligt att se kraften som driver er alla! Jag är mycket stolt över att få vara en del i att stötta er resa framåt. Vi har många i vår omgivning som inte bara önskar oss lycka till, utan också stöttar oss i att utveckla verksamheten.

Två riktigt viktiga beslut kom i höstas. Det ena var att vår inkubatorverksamhet får fortsatt nationellt och regionalt förtroende. Vi kommer att fortsätta utveckla verksamheten i hela Skaraborg och på Chalmers Lindholmen, där vi driver en spelinkubator. Det andra beslutet är utvecklingsplanen för Mariesjö i Skövde. Här kommer vi få möjlighet att, i samklang med Högskolan i Skövde, utveckla ett Science City - en helt ny stadsdel som kommer att pulsera av kunskap, innovation och konkurrenskraft. Jag tycker det är fantastiskt roligt att vi alla fått detta stora förtroende och ansvar för att lyfta Skövde, Skaraborg och Västra Götalandsregionen. För att lyckas med det kommer Science Park Skövde utveckla verksamheten kopplad till Scaleup och större bolag som investerar i R&D inom våra styrkeområden IT/Fintech, Smart Industri och Spelutveckling. På detta sätt kommer vi att skapa större förmåga för tillväxt, skapa fler innovationer och attrahera fler talanger inom dessa områden. Vi kommer att gå mot ljusare tider!

Jag önskar er alla en riktigt trevlig ledighet och att vi kommer tillbaka laddade för att möta den ljusnande framtiden.

Bästa hälsningar
Mats Jägstam
VD, Science Park Skövde

Publicerad: