Ny etableringsansvarig till Science Park Skövde

Gustaf Wikblom

Den 1 oktober tillträder Gustaf Wikblom, tidigare projektledare för Business Region Skaraborg, som ny etableringsansvarig för Science Park Skövde. – Jag ser fram emot att vara med och bidra till att stärka Science Park Skövdes erbjudande ytterligare.

I rollen som etableringsansvarig kommer Gustaf Wikblom arbeta för Science Park Skövde AB samt stötta Kreativa Hus Skövde AB med etableringar av företag till Science Park Skövde.

Gustaf har sedan tidigare en bakgrund som projektledare för Business Region Skaraborg där han under två år har arbetat med internationella etableringar och att utveckla Skaraborgs erbjudande mot omvärlden.

- Jag ser fram emot att ta med mig mina erfarenheter sedan tidigare uppdrag för att göra Science Park Skövde till en ännu starkare Skaraborgsk spelare, detta är något som jag är helt övertygad om är viktigt för hela regionen och kan lyfta vårt gemensamma erbjudande än mera, förklarar Gustaf.

Viktig roll

Rekryteringen av en ny etableringsansvarig ligger i linje med den fortsatta utvecklingen av Science Park Skövde.

- Att vi nu stärker vårt team med en viktig roll känns helt rätt i den fortsatta satsningen. Gustaf kommer bidra in med specifik kompetens kring etablering och ett stort kontaktnät som kommer vara till stor nytta, dels för oss i den fortsatta utvecklingen av Science Park Skövde, dels för företagen som redan finns i parken, säger Mats Jägstam, vd för Science Park Skövde AB och fortsätter:

- Att kontinuerligt jobba för nya etableringar bidrar bland annat till en bredare kompetens bland företagen. Det i sin tur skapar möjlighet för samverkan, nya idéer och utbyte av värdefulla lärdomar och erfarenheter.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta:
Mats Jägstam, vd Science Park Skövde AB, 0704-33 88 68
Gustaf Wikblom, etableringsansvarig Science Park Skövde AB, 0767-12 20 22