Nytt bolag i vårt startup-program: Teknikbibliotek

Teknikbibliotek_1200x670.png

Hej Teknikbibliotek! Kan ni berätta lite om ert bolag?
Ja, det började år 2020. Vi var en grupp studenter med ambitionen att starta techbolag i Sverige, och det gjorde vi. I dag består vårt team av fem personer. Vi tillhandahåller IT-tjänster så som webbutveckling, utveckling av mobilappar, e-handelsutveckling och chatbots. Vår senaste idé heter Snapinmenu och det är en digital meny för restauranger.

Hur kom ni på idén?
Vi tittade på digitalisering inom olika branscher i Sverige, men vi ville fokusera på de områden som var mindre digitaliserade. Vi valde då att titta på restaurangbranschen och såg deras utmaningar och begränsningar. De flesta av restaurangägarna efterfrågar pålitlighet och de vill minska tiden för varje beställning. Snapinmenu är en lösning för restaurangägare, så att de kan arbeta mer användarvänligt. Vi har precis inlett ett samarbete med en stor betalningsleverantör, vilket är en vädligt bra partner för oss. Det betyder att vi potentiellt har hundratals restauranger som kommer att använda Snapinmenu.

Vad fick er att söka till Science Park Skövde Startup?
Vi visste att med hjälp och stöd av er har många startups blivit skalbara företag. Det låg till grund för att vi ville söka just detta program.

Vad har ni för förväntningar på programmet?
Vi ser fram emot att få ta del av er expertis, som kommer hjälpa oss skala upp. Vi letar också efter investeringar för att växa med högre hastighet.

Vart befinner ni er om fem år?
Vi vill digitalisera hotell- och restaurangbranschen i Sverige, sen blir nästa steg att expandera till andra länder.

Läs mer om Teknikbibliotek här

Vår affärscoach om Teknikbibliotek

- Det är roligt att jobba med Teknikbibliotek och teamet bakom Snapinmenu. De har många bra idéer och ett starkt driv, vilket ger dem ett högt tempo i sin produktutveckling. De har redan testat Snapinmenu på marknaden och implementerar just nu ändringarna baserat på initial feedback från pilotkunder. Det ska bli spännande att få vara en del av deras resa, säger Gustaf Nimar, affärscoach på Science Park Skövde.

Har du en idé och vill starta företag?

Vi stöttar engagerade personer att göra något stort med sina idéer. Hos oss får du stöd att växa, steg för steg. Ta chansen och presentera din idé för oss - det kan bli början på en spännande resa.