Parkens starkast lysande stjärnor under 2020

Vinnare-Årets-2020.jpg

Nomineringarna i de olika kategorierna har trillat in från personer som arbetar på något av företagen i Science Park Skövde. Nu har vinnarna korats - här är parkens starkast lysande stjärnor under 2020!

Kategorierna

Årets parkföretag - Sylog Systems
Motivering: Med sina ständigt glada miner gör Martin och Pontus på Sylog Systems Science Park Skövde till en bättre och mer öppen plats att verka på. De bidrar till gemenskapen genom att alltid engagera sig i aktiviteter, de är inte sena att testa nya tankar och idéer och är ständigt måna om att stötta där det går. Lika väl som de briljerar när det kommer till att analysera stora mängder data åt sin tidigare arbetsgivare Försvarsmakten, lika väl upprätthåller de ett stabilt intäktsflöde i Växthusets café. Martin och Pontus står för den ultimata blandningen av sylvass kompetens och ett brinnande engagemang för vår gemensamma miljö.

- Vi fick en mycket rolig överraskning så här i juletider! Roligt att vi blev uppmärksammade, men framför allt är det roligt att kunna ta del av alla fördelar som följer av medlemskapet i Science Park Skövde, säger Martin Dahm, seniorkonsult på Sylog Systems.

Årets parkmedarbetare - Per-Johan "Pelle" Svensk, Leox Design
Motivering: Med ett glatt humör servar Pelle hela Science Park Skövde med sin kompetens. Du hittar honom i alla möjliga sammanhang, allt från framtagande av montrar till spelmässor eller lokala matäventyr, till design av olika teknikprylar - inget verkar avskräcka honom. Pelle har varit i miljön sedan urminnes tider och är närmast en inventarie i parken. Alltid redo att hugga i, alltid med ett leende och alltid med ett kanonresultat. Han rattar sin lilla skuta genom såväl vardag som Covid-19, med en aldrig sinande positivitet och för många är han så nära en kollega man kan komma. Precis så som vår miljö är tänkt att fungera: alla är vi kollegor oavsett vilket företag vi arbetar på.

Årets parkchef - Dilaram Massimova, PocApp Studios
Motivering: Med en stor passion för katter och spel är Dilaram Massimova den perfekta ledaren för PocApp Studios. Med en stark vilja och envishet går hon ofta utanför sin trygghetszon för att driva företaget framåt och hennes förmåga att leda projekt har visat sig vara både lönsamt och framgångsrikt. Dilaram har tagit PocApp Studios från sex studenter på nudeldiet till ett sammansvetsat team på femton personer, som under året tagit steget att utvidga portföljen med ytterligare en titel som kan säkra tillväxten i ett av Skövdes mest spännande spelföretag. PocApp Studios är en unik arbetsplats tack vare Dilarams naturliga sätt att balansera professionalitet och sprallighet.

Årets parkarbetsplats - iP.1
Motivering: iP.1 är företaget som alltid ser till personalens bästa och där alla får utrymme att göra sin röst hörd. Det är en flexibel arbetsplats, där nytänkande och frihet under ansvar uppmuntras, och man är inte sen att våga testa nya saker. Förtroendet för personalen är stort och deras trivsel, välmående och hälsa är alltid högt prioriterat. Här stöttas personalen i sin utveckling och det ges stora möjligheter att växa i sin yrkesroll och med sina arbetsuppgifter. iP.1 är arbetsplatsen i Science Park Skövde som verkligen andas gemenskap, tillit och delaktighet.

- Ett stort tack för vi på iP.1 fick detta pris. Jag är överraskad och självklart mycket glad över att ha så fantastiska medarbetare, säger Leif Alvarsson, vd på iP.1.

Årets startup - Hiber
Motivering: Med imponerande målmedvetenhet, lyhördhet och datadriven design har Hiber lyckats ta fram både ett spel och en plattform för framtidens underhållning. Deras Hiberworld.com sätter kraftfulla verktyg i händerna på kreativa användare som vill skapa egna spel och utmaningar, i en trygg och social atmosfär. Projektet har dragit in ca 27 miljoner i investeringar senaste året och Hiber har gått fått klarhet till klarhet i sin ambitiösa satsning på att erövra världen, inte minst genom att attrahera och etablera ett starkt team av slipade industriveteraner.

Stort grattis till vinnarna!