Parkens stjärnor 2021 utsedda

science-park-skovde-foto-tuana-211215-267.jpg

Kristoffer Lindvall från Distancify tog emot priset för Bästa Parkarbetsplats. "Vi har så jäkla kul på jobbet", sa han när Mats Jägstam, vd för Science Park Skövde AB, delade ut diplom och blomma.

Varje år kan medarbetarna i Science Park Skövde nominera kollegor, chefer, företag, arbetsplatser och startups som de tycker har gjort något extra bra under året. Nu har vinnarna korats, här är parkens starkast lysande stjärnor 2021!

Årets parkföretag

Nominerade:
Distancify
Forsway
The Farm Interactive
Rebl Industries

Motivering:
Med positiv anda och en vilja att ta sig an såväl små som stora utmaningar, sticker detta företag ut lite extra i parkens flora. De förstår nyttan av att vara en del av någonting större, vilket de också stolt berättar genom sina sociala kanaler. Att de dessutom ständigt utvecklar sig själva och sitt erbjudande visar att de är ett parkbolag att räkna med nu och framöver.

Vinnare:
THE FARM INTERACTIVE

åRETS parkmedarbetare

Nominerade:
Hillevi Larsson, Skarbaorgs kommunalförbund
Oscar Näzell, Distancify
Marie Lindholm, InExchange
David Milland, Farsight
Jenny Wetterlind, Orangeriet

Motivering:
Detta är inte bara en toppenkollega och skarp ekonom. Hon är dessutom en sann ambassadör för hälsa, inkludering och gemenskap i parken. Genom fredagsfysen i parkens gym Gråttan samlar hon medarbetare från hela parken för en stund av svettig träning och härliga samtal. Oavsett fysisk nivå eller eventuella skador ser hon till att alla känner sig välkomna och får ut så mycket som möjligt av stunden. Detta är en tillgång för hela parken och förtjänar att uppmärksammas.

Vinnare:
MARIE LINDHOLM, INEXCHANGE FACTORUM 

åRETS PARKCHEF

Nominerade:
Anders Jonsson, InExchange,
Kristoffer Lindvall, Distancify
Magnus Löfgren, Addgile

Motivering:
Detta är en chef som sätter alltid sina medarbetare i första rummet genom att lägga mycket tid på uppföljning av personliga mål, planering av gemensamma aktiviteter samt satsningar på kompetensutveckling. Under det senaste året har antalet anställda på företaget tredubblats. Denna chef ser alltid till att nyanställda får en ordentlig introduktion till företaget och sina arbetsuppgifter. Han får sina anställda att dra åt samma håll och ser alltid till att höja den redan höga stämningen på kontoret.

Vinnare:
MAGNUS LÖFGREN, ADDGILE

Årets parkarbetsplats

Nominerade:
Distancify
InExchange
TMC

Motivering:
När medarbetarna på detta företag går till jobbet är det inga sura miner. Här ses medarbetarna som den viktigaste resursen, och därför är de noga med att ta hand om hela människan. Gemensam träning, flexibla lösningar och inte minst att fira framgångar är nyckelfaktorer som bidrar till att detta företag inte bara är årets bästa arbetsplats, utan också ett föredöme för hela Science Park Skövde.

Vinnare:
DISTANCIFY

ÅRETS STARTUP

Nominerade:
Eyetron
Gigantic Duck
Wishfully

Motivering:
Med en enastående förmåga att omvandla vision till verklighet, har de lyckats fånga hela spelvärldens uppmärksamhet. Att rampljuset riktas mot dem är definitivt välförtjänt, då de påvisat en stor målmedvetenhet, självförtroende och tillväxt, både som spelutvecklare och entreprenörer

Vinnare:
WISHFULLY

Publicerad: