Passpartout 2: The lost artist finns nu på Steam

KeyArt_English_Passpartout2.2e16d0ba.fill-1400x700.png

Flamebait Games meddelar nu att Passpartout 2: The Lost Artist, uppföljaren till det prisbelönta spelet om en kämpande konstnär, är tillgängligt på Steam.

I detta äventyr som kämpande konstnär måste du återta din förlorade konstnärskarriär och vinna en plats i mästarnas museum. Utforska den älskvärda, konstsvältande staden Phénix och visa dem att du är en sann konstnär! Stadsborna kan vara lika charmiga som staden själv, men de kan bli obarmhärtiga kritiker om du inte tilltalar deras konstsmak. Känn spänningen av att ha dina målningar granskade, sålda eller brutalt avvisade. Det är inte en enkel resa att nå toppen, du kanske behöver ta obekväma val som riskerar din konstnärliga integritet för att nå toppen.

- Med Passpartout 2 vill vi inspirera människor att skapa. Min förhoppning är att spelare världen över kommer att utforska och utveckla sin inre konstnär, ta en stund att koppla av och känna den zen-liknande upplevelsen när de skapar konst. Jag ser fram emot att se alla deras mästerverk, säger Mattias Lindblad, vd på Flamebait Games.

Om Flamebait Games
Det första spelet, Passpartout: The Starving Artist, utvecklades med en minimal budget av en grupp studenter från Högskolan i Skövde. Efter avslutade studier startade gruppen Flamebait Games genom Science Park Skövdes startup-program för spel; Sweden Game Startup. De har sedan dess släppt ytterligare två spel, innan de nu valde att släppa uppföljaren. Här kan du läsa mer om Flamebait Games.