Rebl Industries flyttar in i Science Park Skövde

ReblIndustries flyttar in

Rebl Industries är det senaste tillskottet i innovationsmiljön Science Park Skövde.

- Att de har valt att etablera sig i Science Park Skövde visar på styrkan av våra kluster samt långsiktiga satsningar på att bygga upp miljöer för innovation och automation, säger Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Science Park Skövde.

Rebl Industries bygger flexibel automation med samarbetande robotar, 3D vision och mjukvara – allt förberett för Industri 4.0. I konceptet finns lösningar för olika operationer såsom plockning, kittning och maskinbetjäning. Genom konceptet för flexibel automation kan en robot ofta användas till flera olika operationer för att öka nyttjandet.

- Snabba omställningar är en nyckel. Att göra automation enkel och lönsam genomsyrar allt vi gör på Rebl Industries. Science Park Skövde ligger i frontlinjen när det gäller ny teknik, därför flyttar vi in här, säger Johan Andersson, ansvarig för konceptutveckling vid Rebl Industries, och fortsätter:

- Bästa sättet att förklara hur våra lösningar med kollaborativa robotar, 3D-vision och vår lösning Rebl Ctrl gör automation flexiblare, är att visa hur det används i verkligheten. Därför bjuder vi in industriföretag och partners att köra sina produkter hos oss. Det gör att våra kunder kan se konceptet innan de investerar i eller hyr en lösning.

För mer information om Rebl Industries, vänligen kontakta:
Johan Andersson, konceptansvarig Rebl Industries, 0733-11 95 89, johan.andersson@rebl.se

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Science Park Skövde?

Vill du och ditt företag utvecklas och växa genom att vara en del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då är innovationsmiljön Science Park Skövde en plats för er. Här kan ni utvecklas och växa genom att få stöd i att starta och driva företag, utveckla produkter/tjänster, affärer och få tillgång till kompetens.

För frågor kring etablering är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Science Park Skövde, via kenneth.alfelt@gsp.se, 0708-49 30 50.