Vi söker dig som ser detaljerna utan att missa helheten

Rekrytering till Sweden Game Arena

Sweden Game Arena erbjuder nu en fantastisk möjlighet att bli en del av ett dynamiskt team i en roll som Digital kommunikatör. En av dina första uppgifter blir att skapa, implementera, och sedan underhålla, en 360° intern och extern kommunikationsstrategi för Sweden Game Arena.

Huvudansvarsområden

 • Skapa och implementera en 360° intern och extern kommunikationsstrategi i linje med våra mål och vårt uppdrag.
 • Genom ett nära nätverkande med våra samverkanspartners säkerställa att de framgångar vi åstadkommer kommuniceras klart och tydligt vid rätt tillfälle i rätt kanaler.
 • Planera, producera och i vissa fall köpa in högkvalitativt material med genomtänkt design och innehåll till samtliga kommunikationskanaler.
 • Aktivt arbeta med Sweden Game Arenas intressenter och våra samarbetspartners för att skapa goda relationer och identifiera spännande material som kan nyttjas i vår kommunikation genom artiklar, foto, video, pressmeddelanden eller på annat kreativt sätt.
 • Säkerställa att vi har kunskap om nya teknologier, verktyg och trender för att navigera i det ständigt föränderliga digitala landskapet och för att stärka vår närvaro i digitala kanaler (och i viss mån tryck).
 • Bygga förtroendefulla relationer med nyckelpersoner inom media samt med influensers.

Vi söker dig som har...

 • minst två års erfarenhet av liknande roll med både strategiskt och operativt innehåll, gärna från en internationell verksamhet.
 • universitetsutbildning eller liknande, inom kommunikation, media eller marknad.
 • mycket god förmåga att uttrycka dig i det engelska språket, så väl som det svenska, i tal och skrift.
 • tydliga egenskaper såsom självgående med energi, drivkraft och beslutsamhet att fullfölja.
 • en god kreativ förmåga, som kan initiera projekt samt identifiera och lösa utmaningar.
 • stark social förmåga samt förmåga att skapa och bibehålla gynnsamma relationer.
 • utmärkta kunskaper i kommunikation genom flertalet medier.
 • erfarenhet av att skapa skrift-, foto- och videomaterial för multipla kanaler.
 • erfarenhet av arbete med social media och med en känsla för tonalitet och anpassning för de olika plattformarna.

Ansök nu

Skicka din ansökan tillsammans med CV till rekrytering@scienceparkskovde.se senast den 3:e november. Märk din ansökan "SGA".

Rekryteringsprocessen pågår löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse! Har du frågor, vänligen besök swedengamearena.com eller ring Magnus Ling, projektledare för Sweden Game Arena,
+46 709 644 654.

Anställning: Tillsvidare, heltid

Arbetsplats: Du utgår från Science Park Skövde, men tjänsten innebär en del resor.

Tillsättning: Snarast

Om Sweden Game Arena

Sweden Game Arena, är ett flerårigt projekt med Science Park Skövde, Högskolan i Skövde, Skövde kommun och Västra Götalandsregionen som projektpartners och finansiärer.

Sweden Game Arena är en ledande kunskapsnod på nationell nivå och en av de mest fördelaktiga utvecklingsmiljöerna inom den internationella dataspelsbranschen.

Västra Götaland är en ledande region inom den svenska dataspelsbranschen och har landets starkaste koncentration av utbildning, forskning och företagande. Här samlas entreprenörer, startups, etablerade företag, studenter, forskare och investerare. Det kompletta ekosystemet i Västra Götalandsregionen, med bas i Science Park Skövde, är unikt i branschen och ger fördelaktiga förutsättningar att lyckas på den globala marknaden.

När företrädare för olika aktörer och samverkansparters samlas under det gemensamma paraplyet Sweden Game Arena blir alla en del av en väsentligt större helhet än den egna verksamheten. Det ger inte bara ökad legitimitet till den egna verksamheten i samband med internationella aktiviteter, utan stärker också Skövdes och regionens attraktionskraft för ökad kunskapshöjd och fler kunskapsintensiva företag.