Tävla om att få kickstarta din affärsidé

Kickstarta-din-idé_1200x670.jpg

Fotograf: Tobias Andersson

Är du entreprenör och driver eget företag? Eller har du en idé som du vill göra till verklighet? Nu har du möjlighet att söka till STARTUP – en tävling för dig som vill testa om din affärsidé har vad som krävs för att bli “Venture Cups Startup of the Year”.

Science Park Skövde är stolt partner till Venture Cup, därför vill vi nu tipsa om tävlingen STARTUP som kan vara en kickstart för dig och din affärsidé. Tävla med din idé och få värdefull feedback, tillgång till professionella nätverk och en chans att vinna över 200 000 kronor.

- Att vinna detta ses som en kvalitetsstämpel och det har visat sig att det drar till sig både investerare och ökad synlighet i media, säger Anna Emanuelsson, affärscoach med extra fokus på investering och finansiering på Science Park Skövde, och fortsätter:

- Vår drivkraft är innovation och utveckling. Och som stolt partner till Venture Cup tipsar vi om detta då det är ett självklart sammanhang för oss.

Alla ideér är välkomna att delta i Venture Cup STARTUP, så länge du tävlar med din idé och omsättningen samt externt ägarkapital är under 1 000 000 SEK vid det tillfälle du lämnar in ditt bidrag. De 10 bästa i varje region nomineras och får träffa de regionala jurygrupperna. De nominerade teamen pitchar sin affärsidé framför juryn, som utser de regionala vinnarna. Vinnarna avslöjas på respektive regionfinal.

Tävling för dig som har ett bolag

Vill du utveckla eller ställa om i din verksamhet? Venture Cups INNOVATIONSKRAFT är till för dig som har ett organisationsnummer och vill testa din idé, få råd och feedback om hur du ska ta dig framåt, så att din idé kan blomstra. Berätta om din nya idé/twist på plattformen för din möjlighet att vinna prispengar samt en kvalitetsstämpel att din INNOVATIONSKRAFT är något att räkna med.