Tencent Games blir huvudpartner till Sweden Game Conference

Tencent_SGC_2021_1200px.jpg

Tencent Games ansluter till Sweden Game Conference som huvudpartner för Europas ledande konferens för blivande och professionella spelutvecklare och startups.

Sweden Game Conference kommer att livestreamas samtidigt som den genomförs på Arena Skövde den 14-15 oktober. Konferensen inleds med en affärsdag med fokus på rekrytering, karriär, pitchning och nätverksmöjligheter. Dag två har fokus på spelutveckling med spännande föreläsningar, paneler och workshops.

Kvalitetsstämpel

Tencent Games är världsledande inom spelutveckling, publicering och drift. De erbjuder över 140 toppspel och hundratals miljoner spelare i mer än 200 länder och regioner uppskattar deras titlar. Samarbetet med Sweden Game Conference gör det möjligt för Tencent Games att fortsätta sitt långvariga engagemang för att söka upp och stödja duktiga spelutvecklare som utvecklar bra spel runt om i världen.

– Att ha Tencent Games som huvudpartner är en kvalitetsstämpel för Sweden Game Conference och vårt community. Det markerar också början på ett långsiktigt partnerskap som jag verkligen är glad över, säger Magnus Ling, projektledare för Sweden Game Arena.

Biljetter till Sweden Game Conference bokas på swedengameconference.se.