Tre team deltar på ett av världens största startup-event

Slush_1200.jpg

Foto: Julius Konttinen

Den 30 november till 1 december genomförs ett av världens största startup-event, Slush, i Helsingfors. Tre team från Science Park Skövdes startup-program är på plats i Finland för att verifiera sina idéer, nätverka och träffa investerare.

Slush anordnades första gången 2008 och lockade då cirka 250 personer. Idag är eventet välbesökt och samlar under två dagar drygt 5000 startups och 3000 investerare, vilket gör det till ett av världens största startup-event.

Som en del i att vara med i Science Park Skövdes startup-program får teamen möjlighet att åka på relevanta aktiviteter och mässor, i syfte att verifiera sin idé och nätverka. Denna gång är det tre team som deltar under Slush.

- Målet är att de ska komma hem med nya insikter, ny kunskap och förstås nya, relevanta kontakter. Både i branschen och med investerare, förklarar Moa Lenngren, affärscoach på Science Park Skövde och fortsätter:

- Att som startup få möjlighet att delta under denna typ av event är väldigt viktigt eftersom de är i en tidig fas där verifiering av affärsidén och kontaktskapande är två mycket viktiga pusselbitar. Slush är ett event som erbjuder riktigt bra möjligheter till det.

Startups från Science Park Skövde som deltar:

För mer information, kontakta:

Moa Lenngren, affärscoach på Science Park Skövde AB
E-post: moa.lenngren@scienceparkskovde.se
Mobil: 0763-06 80 92