Vill du berätta om ditt företag för andra i parken?

SCIENC~2.00_01_24_01.Still004.jpg

I våras startade vi upp ett nytt koncept för att bygga vårt community i Science Park Skövde - Parksafari. Aktiviteten går ut på att ett antal företag i parken öppnar upp sina dörrar, berättar om vad de gör och utmanar besökarna med olika tävlingsmoment. Till nästa omgång av Parksafari, som äger rum 19 oktober, söker vi nu ett antal företag som vill berätta om sin verksamhet. Är det kanske du och ditt företag?

För att vi ska kunna fortsätta med konceptet behöver vi nu ett antal företag som vill vara med och berätta om sin verksamhet för andra parkmedarbetare som är nyfikna på att lära känna andra företag i Science Park Skövde.  

Besökarna under Parksafarin bildar olika lag som tävlar mot varandra. Lagen får 15 minuter på sig att besöka din verksamhet, innan de behöver gå vidare. Lagen får med sig instruktioner om vilka företag de ska besöka, samt instruktioner om hur de samlar poäng.  

Varje företag som står för besök anordnar minst ett tävlingsmoment på plats inne hos sig. Det kan till exempel vara en fråga om företaget självt eller något annat som ni själva kommit på.

Vill du vara med och visa upp ditt företag?

Då ska du skicka ett mejl med din intresseanmälan till event@scienceparkskovde.se, senast 9 oktober. I mejlets ämnesrad skriver du “Parksafari”.

Detta är en aktivitet som syftar till att parkföretagen ska lära känna varandra och veta mer om vad andra företag jobbar med.