Vill du namnge vår nästa kontorsbyggnad?

C3_1200x670.jpg

Science Park Skövde fortsätter att växa! Just nu planeras det för en ny kontorsbyggnad med parkeringshus öster om Pergolan, med mål att färdigställas under 2025. Men vad ska byggnaden heta?

Den nya byggnaden ska bli ett landmärke och ge plats åt ännu fler innovativa företag som vill fokusera på utveckling och tillväxt. Insidan kommer att bjuda på rymd och ljus, tack vare stora fönster och ett fantastiskt atrium, samt stora möjligheter för både spontana och planerade möten. Hållbarhetsperspektivet är centralt vid planeringen av byggnaden, vilket bland annat innebär teknik för energioptimering samt solpaneler på tak med batterilagring.

I parken finns det såväl växthus som pergola, en portal och en spaljé. Namnen på byggnaderna i Science Park Skövde symboliserar att bolag växer och utvecklas i vår miljö. Men vad ska den nya byggnaden heta? Vi behöver din hjälp med att tänkta vitt och brett!

Kanske blir det du som namnger den nya byggnaden - snacka om att göra avtryck!
Game on.

DET GÅR INTE LÄNGRE ATT LÄMNA NAMNFÖRSLAG.

Välkommen till framtidens Skövde

Skövde Science City blir en helt unik stadsdel som binder samman centrum med Science Park Skövde och Högskolan i Skövde. Företagen i vår miljö växer och tar plats, inte bara här i Skövde utan i hela världen. För att möjliggöra tillväxt och rum för fler företag kommer vi inom de närmsta fem åren skapa yta med 500 nya arbetsplatser och inom tio år ska vi dubblera vår totala lokalyta. I den nya stadsdelen Skövde Science City – ett stenkast från citykärnan, resecentrum och högskolan – ska moderna och funktionella kontor varvas med bostäder för att skapa en levande stadsdel, dygnet runt.