Wishfully släpper efterlängtade Planet of Lana

Planet_of_Lana_AHKXW9D.2e16d0ba.fill-1400x700.jpg

Gör dig redo att ge dig ut på en extraordinär resa genom en värld som balanserar på randen till disharmoni. Spelstudion Wishfully har just släppt sitt efterlängtade och redan hyllade spel Planet of Lana.

Om spelet

I en värld som en gång präglades av en perfekt balans mellan människor, natur och djur har ett nytt hot uppstått. Efter århundraden av oenighet har en armé nu anlänt och krossat den harmoni som en gång präglade denna levande planet. Men detta är inte en historia om krig; det är en historia om att bevara det fina och ge sig ut på en resa för att återställa harmonin.

Planet of Lana är ett pusseläventyrsspel som har fångat uppmärksamheten hos spelentusiaster över hela världen. Spelet är tillgängligt för Xbox- och PC-användare från och med den 23 maj 2023 och lovar en förtrollande upplevelse. Spelare kommer att följa med en ung flicka och hennes lojala följeslagare på ett djärvt räddningsuppdrag genom en värld fylld av kalla maskiner och gåtfulla varelser. Förbered dig på att lösa pussel med mångfaldiga utmaningar och oväntade vändningar. Dina reflexer kommer att sättas på prov när du ställs inför spännande actionsekvenser, samtidigt som du avslöjar en episk berättelse som sträcker sig över galaxer och århundraden.

Om Wishfully Studios

Wishfully grundades år 2018 via Science Park Skövdes startup-program för spel, Sweden Game Startup, med en vision att skapa spel som lämnar ett varaktigt intryck. Deras hängivenhet till hisnande konstverk, fängslande berättande och innovativ design skiner igenom i Planet of Lana.