Co‑working space

Co‑working space i Science Park Skövde är platsen där du hittar en skön miljö, trivsam stämning och gott kaffe, samtidigt som du har nästan obegränsade möjligheter att skapa dig nya nätverk, massor av spännande samtalsämnen och ny kunskap.

I vårt Co‑working space erbjuder vi dig en arbetsplats för dagen dit du kommer när du vill byta arbetsmiljö en stund eller när du känner att tvättmaskinen pockar alltför mycket på din uppmärksamhet. Kanske har du varit på konferens och vill spendera resten av dagen hos oss istället för att slösa tid på att ta dig tillbaka till kontoret? Eller så vill du som är student sitta i en inspirerande miljö och skriva ditt examensarbete. Oavsett vad just din anledning är, har du en plats här hos oss.

Vårt motto är: Pay it forward

Kunskap som delas växer. Missa inte tillfället att prata med andra besökare, kanske sitter de på insikt, kunskap eller kontakter som du kan ha nytta av.

Är magen glad så är människan glad

I det angränsande caféet hittar du det du behöver för att ta dig igenom en arbetsdag med en jämn blodsockernivå: fika, mellanmål och lunch. Har du ingen att fika med? Fråga bordsgrannen!

Hur gör jag om jag vill ta del av Co‑working space?

Du registrerar ditt besök i surfplattan när du anländer och letar sedan rätt på en plats. Därefter köper du kanske en kopp kaffe eller växlar några ord med bordsgrannen innan du sätter igång med det du ska arbeta med just idag.

När arbetsdagen är slut återställs rummet, lånade sladdar och böcker ställs tillbaka till sina platser. Skräp slängs och du tar med dig dina saker hem. Den servicen står du för själv, som tack för att du kostnadsfritt tagit del av Science Park Skövdes community denna dag.

Ibland är Co‑working space bokat för ett event, till exempel en lunchföreläsning. Du hittar information om vad som är på gång på glastavlan i entrén och längst ner på denna sida där du även kan se nyheter om Co‑working space. Under tiden ett event äger rum kan du använda caféet som arbetsplats, eller delta i eventet om det finns platser kvar.

Några regler att förhålla sig till:

  • Varje gång du besöker Co-working space skriver du in dig via surfplattan som står vid ingången.
  • Kaffe/te köper du i caféet (ta inte med eget).
  • Du äter din mat i caféet, förutom vid särskilda event.
  • Husdjur är inte tillåtna i lokalen.
  • Du får inte ta med alkohol.
  • När arbetsdagen är slut ställs möbler och sladdar tillbaka.
  • Tänder du ljus är du ansvarig för att släcka dem.

Varmt välkommen att spendera din arbetsdag med oss och vara en del i vår gemenskap!
— Carolina Green

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till Carolina Green, ansvarig för Co‑working space.