Våra forum

Som en del i vårt erbjudande driver vi flera forum baserat på
olika behov, yrkesroller och kompetenser. Här kan du läsa mer
om de forum som vi har just nu.

Ett motto som gäller för alla våra forum är "Pay it forward", vilket innebär att alla
som är med har en vilja att dela med sig och ta del av andras kunskap och insikter.

Fintech Skövde

Forumet Fintech Skövde startades under våren 2023, som ett sätt att samla de företag som jobbar med teknologisk innovation inom finansektorn, som befinner sig geografiskt i Skaraborg och som har en egen produkt eller tjänst. Genom att träffas kan företagen vara bollplank för varandra och omvärldsbevaka ihop. En viktig pusselbit då Fintech-branschen står inför en hel del utmaningar, såsom teknikskifte, lagar, compliance samt brist på utbildningar som tillgodoser behovet av kompetens. Fintech Skövde och dess innehåll drivs av deltagarna själva och Science Park Skövde agerar sammankallande.

Vill du också vara med?
Hör av dig till event@scienceparkskovde.se.

Parkförvaltningen

Vill du hjälpa till att forma erbjudandet för dem som arbetar i parken? Då är det dig vi söker!

Som en del av Parkförvaltningen bidrar du, som arbetar på ett företag i Science Park Skövde, med tankar och idéer kring vilka aktiviteter som ska arrangeras för att stärka communityt och miljön för parkmedarbetarna. Vi ser gärna en bredd av representanter, därför söker vi personer från såväl startups som etablerade bolag i alla storleksordningar, som finns i vår miljö.

Vill du vara med i Parkförvaltningen?
Då ska du skicka ett mejl till Jenny Wetterlind via jenny.wetterlind@scienceparkskovde.se.

Peopleforum

Många av företagen som vi möter uttrycker att bland annat kompetensutveckling, rekrytering och HR-frågor är utmanande. Därför har vi nu startat upp Peopleforum, som är till för dig som vill träffa andra och prata om stort och smått som relaterar till människan på arbetsplatsen. Innehållet i Peopleforums träffar styrs helt av deltagarna och vi träffas ungefär sex gånger om året.

Detta forum är för stunden vilande.

Är du nyfiken på Peopleforum?
Då är du välkommen att höra av dig till Carolina Green, via carolina.green@scienceparkskovde.se.

Utvecklarforum

Detta är ett forum för dig som vill dela ditt intresse för mjukvaruutveckling med andra. Syftet är att samla alla som är intresserade av att prata mjukvaruutveckling, som vill lära känna nya ansikten, lära av varandra och dela kunskap.

Detta forum är för stunden vilande.

Är du intresserad av att vara med i ett forum för utvecklare?
Hör gärna av dig till event@scienceparkskovde.se.