Tillväxtresan - för företag som vill utvecklas och växa

SPS_Tillväxtresan_1200x670.jpg

Utveckling och tillväxt, är det en väg att gå för ditt företag? Då har du chansen att hänga på Tillväxtresan.
- Föreläsningsserien passar företag som exempelvis vill öka sin omsättning, förstärka sin organisation eller företag som är mitt i en tillväxtresa och behöver stöd för att organisera sig.

Det förklarar Malin Lundberg, Operativ chef Growth och affärscoach i Science Park Skövde AB, företaget har bland annat i uppdrag att bidra till tillväxt och förnyelse i näringslivet i Skaraborg. En viktig del i det arbetet är att stödja etablerade företag i sin utvecklingsresa.

- Vi vänder oss till företag i parken men även till företag runt om i Skaraborg som ser möjligheter för tillväxt i olika former eller att utvecklas som organisation och finansiellt.

Tillväxtresan är en av årets temamånader och löper från 5 september till 28 november. Det rymmer sju kostnadsfria föreläsningar som bildar en helhet, men det går givetvis också att välja ”russinen ur kakan”.

- Förutom sju givande föreläsningar kommer vi att erbjuda tre öppna workshops dit företag som deltar i Tillväxtresan kan komma för att få extra stöd och möjlighet att diskutera sina tankar och idéer. Självklart värnar vi om företags sekretess, deltagare delar enbart de erfarenheter och den kunskap de kan dela för att ta egna steg framåt och bidra till andra företags utveckling, understryker Malin Lundberg.

Innehållet i de sju föreläsningarna spänner från strategi till strukturer för genomförande och behandlar aspekter på såväl organisation som ekonomi och finansiering.

- Vi har utformat innehållet i Tillväxtresan med inspiration från ScalingUp-metodiken och det känns verkligen som vi har fått ihop ett bra innehåll. Föreläsarna är en blandning av experter och representanter från Science Park Skövde AB, avslutar Malin Lundberg.

Plan för Tillväxtresan

Här nedan presenteras datum, innehåll och föreläsare för samtliga sju föreläsningstillfällen. Och du kan även anmäla dig för att hänga på var och en av dem. Samtliga tillfällen genomförs i Science Park Skövde. Välkommen!

Frågor och funderingar

Om du vill ha mer information om Tillväxtresan är du välkommen att kontakta Malin Lundberg. Du når henne på 0702-42 87 39 eller malin.lundberg@scienceparkskovde.se.