Tillväxtresan: Bättre kassaflöde

SPS_Tillväxtresan_1200x670.jpg

Temamånad

Detta är den sjunde och avslutande föreläsningen i Tillväxtresan, den sätter fokus på Bättre kassaflöde.

Vi diskuterar de olika komponenterna som bygger upp ett bolags kassaflöden, hur du kan jobba för att förbättra dina flöden, hur det påverkar ett bolags värde samt hur kassaflödesvärderingar fungerar. Vi tittar på de teoriestiska grunderna med fokuserar främst på riktiga exempel från näringslivet. Föreläsare, Douglas von Euler, LEONH.

Om föreläsaren

Douglas von Euler har gedigen erfarenhet av Investment Banking, bolagstransaktioner och bolagsvärderingar (M& A) från J.P Morgan, Qvartz/Bain+Co och senast som delägare på Access Partners. Idag är han grundare och VD på Leonh, ett digitalt verktyg för bolagstransaktioner och bolagsvärderingar. Han är även strategisk rådgivare åt diverse större family offices, sitter i flertalet styrelser och ängel-investerare. Douglas föreläser flitigt i ämnena M&A, bolagsvärderingar samt Venture Capital för bland annat Dagens Industri.

Om Tillväxtresan

Tillväxtresan är en av årets temamånader som löper från 5 september till 28 november. Det rymmer sju kostnadsfria föreläsningar som passar företag som exempelvis vill öka sin omsättning, förstärka sin organisation eller företag som gjort en tillväxtresa och behöver stöd för att organisera sig.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b

Datum och tid:

Lägg till i kalender