After Park - Quiztävling #1

Kopia av After Park - quiztävling (2).jpg

Nu är det dags att se vilket lag i parken som är bäst på frågesport. Under hösten kommer vi att anordna tre quiztävlingar. Det lag som har samlat ihop flest poäng, efter dessa tre tillfällen, kommer att koras som vinnare under vår traditionsenliga julfrukost. Utmana kollegorna eller grannföretaget och se vem som kammar hem vinsten!

Quiztävling nr. 1! Denna kväll serverar Caféet i Växthuset en god hamburgare med tillbehör för 99 kr, och baren är givetvis öppen. Ta med dig dina kollegor och träffa andra härliga människor som jobbar i parken.

16.30 - 17.45 Du kan köpa en smarrig hamburgare i Växthusets café
18.00 - 19.00 Quiz

Du väljer såklart om du vill vara med på quizet eller inte, det är inget måste för att komma på denna After Park. Det är drop-in som gäller, föranmälan gäller bara för de lag som ska vara med och tävla.

Tema: Musikquiz med höstkänsla

Gillar du frågesport? Samla ihop ett lag med 2-5 personer och tävla mot andra i parken. Föranmäl ditt lag via formuläret nedan för att säkra er plats. OBS! Det är bara en person/lag som behöver anmäla sig.

I mån av plats kommer du kunna anmäla ditt lag på plats i Växthusets café, men då behöver ni vara där senast kl. 17.45 eftersom quizet startar 18.00.

After Park anordnas endast för företagen i Science Park Skövde.

Arrangör: Science Park Skövde AB och Caféet i Växthuset

Plats: Caféet i Växthuset, Science Park Skövde (Kaplansgatan 16b)

Datum och tid:

Lägg till i kalender