mAI: AI för alla - få mer gjort och spara tid på jobbet

Eventbild_chatgpt.jpg

Vi är alla experter på att googla. Enkelt, snabbt och praktiskt. Nu kommer en ny generation av Artificiell Intelligens (AI) som gör mycket av jobbet åt dig och går snabbt att lära sig. I och med ChatGPT, Microsoft Co-Pilot och Google BARD, för att nämna några, kommer många av de verktyg vi använder i dag att uppgraderas. Vad innebär detta egentligen för oss? Och vilka möjligheter finns?

Under denna föreläsning kommer du på ett konkret och enkelt sätt få tips och hjälp kring hur du kan komma i gång med AI.

Föreläsningen kommer bland annat handla om:

  • Att hitta dina favoriter och uppgradera dig själv
    Den nya generationens AI kan hjälpa dig att hitta information, skriva texter, göra bilder och presentationer, uppdatera sociala kanaler, uppdatera och sökmotoroptimera din e-handel och hemsida, sätta ihop offerter, göra marknads- och konkurrentanalyser och mycket mera. Vilket blir ditt favoritverktyg?
  • Framtidens affärsmodeller och metaverse
    Generativ AI är en av megatrenderna, som driver framväxten av nya affärsmodeller och digitala världar som metaverse. Upptäck det globala perspektivet! Digitala tvillingar, realtidsteknik, phygital, IoT och blockkedjor är byggklossar, som ger framtidens näringsliv ett nytt ramverk.

Om föreläsaren

Jacqueline Kothbauer är affärsfuturist och digital strateg. Hon är utsedd till en av världens främsta futurister, författare till tre böcker om digital strategi och tillhör Sveriges bästa föreläsare. Jacqueline Kothbauer utbildar människor kring hur de framtidssäkrar sig själva och sin verksamhet. Nu är det din tur!

Jacquueline_300x400.jpg

Jacqueline Kothbauer.

Praktisk information

Föreläsningen hålls på ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde, men kommer att sändas digitalt till våra noder i Lidköping (Bahnhof Lidköping) och Falköping (B6 Cowork). När du anmäler dig behöver du ange var du vill ta del av föreläsningen.

Om temamånaden

Under mAI kommer du kunna ta del av flera spännande föreläsningar och aktiviteter. Syftet är att inspirera och öka kunskapsnivån kring vilka möjligheter som finns med AI, så att företag kan omvandla dessa möjligheter till ökad affärsnytta. mAI anordnas av Science Park Skövde AB, i samarbete med ASSAR Industrial Innovation Arena.

ANMÄLAN TILL EVENTET ÄR NU STÄNGD.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B i Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender