DigiSHIFT-dagen i Skövde

pexels-lenin-estrada-2569997.jpg

I den snabbt föränderliga världen av digital utveckling är det inte bara en möjlighet, utan en nödvändighet att anpassa sig. För den som hänger med skapar digitalisering och AI möjligheter.

I en nyligen genomförd undersökning av Västsvenska Handelskammaren framgår det att 80 procent av tillfrågade vd:ar anser att den digitala utvecklingen påverkar deras bransch. Samtidigt ansåg bara 18 procent sig ha tillräckliga kunskaper om hur de med hjälp av digitalisering kan skapa konkurrensfördelar i sin bransch.

Genom att delta på DigiSHIFT-dagen får du insikter och verktyg för att tillämpa digitaliseringens fulla potential. Detta ger dig en unik chans att ligga steget före i den digitala transformationen, oavsett om du redan är på väg eller precis startat din resa.

Innehåll

Under dagen varvas föreläsningar med workshops kring de senaste trenderna inom digitalisering och AI.

Målet med dagen är att tillhandahålla kunskaper om digitalisering och AI, vilket ger er de nödvändiga verktygen för att effektivt driva förändring inom er organisation. Detta är en avgörande faktor för att möjliggöra tillväxt och stärka er företags konkurrenskraft i en digitaliserad värld.

Arrangör: Västsvenska Handelskammaren

Plats: Science Park Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender