Föreläsning: "Hur kan vi tänka nu då?"

Brandtal_hemsidan.2e16d0ba.fill-1.2e16d0ba.fill-1200x670.jpg

Förändringstakten i dag är snabbare än någonsin. Vi befinner oss i en stor omställning i samhället, och vet att det väntar stora förändringar och nya förutsättningar runt hörnet! Aldrig tidigare har det varit viktigare än nu att fundera över sin verksamhets tjänster och lösningar. Är de lika ”rätt” i morgon som i dag? Frågorna är många och för flera av dem fungerar tyvärr inte de gamla svaren.

Hur kan man då tänka? Vilka nya verktyg och tankesätt behövs i verktygslådan? Och vilka kan vi ta bort? Att veta vad som ska prioriteras är en ”varje dag-utmaning”.

Vi bjuder in till en förmiddagsföreläsning där vi gör ett inspel kring hur du kan tänka. Vi kommer att presentera ett antal verktyg och aktiviteter som du kan använda när du och ditt team behöver bli bra på ”kreativ problemlösning i grupp” dvs att vara innovativa.

Föreläsningen riktar sig till dig som har några års arbetslivserfarenhet, är nyfiken och intresserad av att fortsätta utveckla och förbereda ditt företag eller din arbetsplats inför de ”nya” förutsättningarna.

Om föreläsaren

Föreläser gör Benny Johansson från Science Park Skövde. Benny har många års erfarenhet av facilitering och utvecklingsarbete i både med- och motgång, samt har startat och drivit flertalet olika verksamheter.

Benny_J_600x400.jpg

Benny Johansson.

Lär dig mer

I samband med föreläsningen kommer du att bli inbjuden till en introduktion av Faciliterande Coaching eller ”Hur kan jag tänka när jag leder problemlösningsmöten i min vardag?”. Introduktionen som är kostnadsfri, sträcker sig över tre halvdagar och har max åtta platser – först till kvarn gäller. Du kommer att få möjlighet att lära dig fler metoder och verktyg som är anpassade för just din verksamhets utmaningar, problem och önskemål.

Praktisk information

09.30 -10.00 Registrering, frukostmacka och kaffe/te
10.00 - 12.00 Föreläsning

Efter föreläsningen kommer vi att avsluta med gemensam lunch, som vi bjuder på, för de som vill.
Glöm inte att ange i anmälan om du vill delta på lunchen samt om du har några eventuella kostpreferenser/allergier.

Föreläsningen kommer att hållas i Bahnhof Cowork, Lidköping.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Noden i Lidköping, Bahnhof Lidköping (Sockerbruksgatan 1)

Datum och tid:

Lägg till i kalender