Hälsodagen 2024

VD_frukost_generell.jpg

För parkföretag

Boka in den 26 april i din kalender för då anordnar vi Hälsodagen! Vad sägs om att börja arbetsdagen med yoga? Eller varför inte ta ett lunchpass med antingen HIIT, step up, styrka eller rörlighet?

Program

07:30 - 08:30 Yoga - Kajsa Q Phalén
Efter passet kommer du att bjudas på en hälsosmoothie. Yogamatta finns att låna, men du får gärna ta med dig din egen om du har en.
Plats:Insikten i Portalen

11:00 - 11:30 Rörlighet - Anna Emanuelsson
Det här är ett pass för dig som vill öka din rörlighet. Under passet jobbar du i din egen takt, helt kravlöst. Ju stelare du är desto bättre att du kommer! Yogamatta finns att låna, men du får gärna ta med dig din egen om du har en.
Plats: Insikten i Portalen

11:30 - 12:15 HIIT pass 1 - Marie Lindholm
HIIT står för högintensiv intervallträning. På detta pass varvar vi styrketräning med konditionsträning fördelat på tio stationer, med vila emellan.
Plats: Gråttan i Spaljén

11:30 - 12:00 Styrka - Pontus Rydberg
Passet börjar med kort uppvärmning och därefter kör vi styrkeövningar med fokus på de stora muskelgrupperna. Vi avslutar med stretch.
Plats: Insikten i Portalen

12:15 - 13:00 HIIT pass 2 - Marie Lindholm
HIIT står för högintensiv intervallträning. På detta pass varvar vi styrketräning med konditionsträning fördelat på tio stationer, med vila emellan.
Plats: Gråttan i Spaljén

12:30 - 13:00 Step up - Malin Lundberg
Step up är en träningsform där en stepbräda används för att få ökad kondition, förbättrad balans och starkare ben. Genom olika stegkombinationer byggs passet upp och på slutet körs hela stegkombinationen i ett svep. Detta är en rolig och svettig träningsform som även tränar både minnet och koordinationsförmågan.Stepbräda finns att låna.
Plats: Insikten i Portalen

15:30 - 17:00 Science Park-joggen
Plats: Portalens entré

15:30 - 17:00 Hitta ut-promenad
Plats: Portalens entré

Science Park-joggen 2024

I samband med Hälsodagen kommer vi också att köra årets upplaga av Science Park-joggen. Samla dina kollegor för en härlig löputmaning tillsammans med andra företag i parken!

Banan runt parken är cirka en kilometer lång och du väljer om du vill gå, lunka eller springa så många varv du hinner på 30 minuter. Det antal fullföljda varv som du och dina kollegor gemensamt samlar ihop kommer att delas på antalet deltagare i laget. Max fem deltagare per lag. Vi delar ut ett vandringspris till det bolag i parken som springer flest antal varv.

15:30 - 16:00 Avprickning och gemensam uppvärmning
16:00 - 16:30
Loppet genomförs (gemensam start kl. 16.00)
16:30 - 17:00 Prisutdelning och vi bjuder på macka

Hitta ut-promenad

Hitta ut är en aktivitet där du med hjälp av en karta ska finna checkpoints, som kommer att finnas utspridda runt om i Bolougnerparken. Vi samlas vid Portalens entré och du behöver inte boka dig till denna aktivitet.

Praktisk information

Alla pass är anpassade för nybörjare, så inga förkunskaper krävs. Vi rekommenderar att du byter om till träningskläder.

Du behöver anmäla dig via formuläret nedan om du vill delta på yoga, rörlighet, HIIT, styrka eller step up. Vill du delta på fler än ett pass skickar du ett mejl till event@scienceparkskovde.se.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Science Park Skövde

Datum och tid:

Lägg till i kalender

Anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post när anmälan skickas in.

Deltagare