HR-utbildning - fördjupning i två steg

unseen-studio-s9CC2SKySJM-unsplas.2e16d0ba.fill-1200x670.jpg

För parkföretag

Detta är en fördjupande HR-utbildning i två steg där du får ta del av konkreta verktyg, såsom mallar, dokument och checklistor, för att du direkt ska kunna arbeta med dessa frågor i ditt företag. Utbildningen lämpar sig bäst till den som har gått HR-grund eller anser sig ha grundkunskaper i HR-frågor/arbetsrätt.

Utbildningen anordnas i första hand för bolag inom vårt startup-program (tio platser), men vi erbjuder nu även fem platser till övriga företag i parken. Först till kvarn gäller och max två personer per bolag.

Steg 1 - 5/3 kl. 13:00-16:30
Steg 2 - 12/3 kl. 13:00-16:30     

Utbildningen riktar sig till medarbetare med ansvar i personalfrågor på små eller medelstora företag. Utbildningen innehåller konkreta verktyg som deltagarna erhåller, såsom mallar, dokument och checklistor över de ämnen som behandlas för att bereda samtliga deltagare möjlighet att omedelbart kunna börja arbeta med att hantera frågor i sitt företag.

Utbildningen kommer hållas av Pernilla Allhage, COAST Konsult. Pernilla har mer än 20 års erfarenhet av arbete med HR och personalfrågor samt verksamhetsutveckling på små och stora företag inom olika avtalsområden och positioner.

Innehåll

Utbildningen omfattar mer avancerad djupdykning i områdena:

  • Rehabilitering, tvingande process och viktiga medaktörer
  • Alkohol & drogproblematik, vilka signaler ska vi vara uppmärksamma på och hur ska vi agera?
  • Medarbetar och lönesamtal, utveckla kompetens och hur fungerar ett lönesamtal.
  • Uppsägningsprocess, vilka aktörer måste involveras och vilken retorik använder vi?

Anmälan

Företag som är del av Science Park Skövdes startup-program anmäler sig via SIA. För etablerade företag i parken görs anmälan till anders.borg@scienceparkskovde.se. I ämnesraden skriver du "HR-utbildning". När du anmäler dig till första tillfället anmäler du dig automatiskt till andra tillfället också.

Utbildningen är kostnadsfri.

Arrangör: Science Park Skövde AB

Plats: Business Lounge i Växthuset, Science Park Skövde, Kaplansgatan 16b

Börjar:

Slutar:

Lägg till i kalender